Középkorú, esetleg idősebb (témában nem gyakorlott) házaspár egymást szerető tagjait szeretném kiszolgálni egy biszex együttlétben.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
Romapasitiskerestek
(Ez egy válasz Bükki üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 17:25

Sziasztok.40/43 èves pàr vagyunk fèrfit keresünk harmadiknak Miskolcrol a hölgy kènyesztetèsère
Egerből keresek pasit közös hokira!
Párt nyalnák,szopnák Ózd és környékén.Hely van!
Ózdon 29 éves srác keresi határozott partnerét aki szopatna vagy nyalatna.
Helyem van, nagyobb méret előny, de bármit meghallgatok
Helyem van, nagyobb méret előny, de bármit meghallgatok
Csütörtök estére Egerszalókon vagy Demjénben egy éjszakára szállást keresnénk ! Szívesen vennénk az adatlapunknak megfelelő férfi csatlakozását is a fürdőben ! Valaki ?
Sziasztok! Egerből keresek szobafestő szakembert aki egy friss szakmást betanitana foglalkozna vele!
Sziasztok! K.barcika es környékén hölgy, pár?
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e erre nyitott párok akikkel lehetne ismerkedni? Hely kellene utazni tudnek
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok.40/43 èves pàr vagyunk fèrfit keresünk harmadiknak Miskolcrol a hölgy kènyesztetèsère
Sziasztok! Miskolci férfi vagyok,holnap is barcikán leszek. Ti mikorra szeretnétek ezt a többes randit összehozni?
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ózdon 29 éves srác keresi határozott partnerét aki szopatna vagy nyalatna.
Helyem van, nagyobb méret előny, de bármit meghallgatok.
Helyem van, nagyobb méret előny, de bármit meghallgatok.
Sziasztok.Segítségeteket kernénk.Esetleg tudtok még hasonló oldalt,mint ez ahol vannak még regisztrálva Heves megyei párok?Előre is köszönjük
Parádsasváron vagyok 2hétig párokhoz beszállnék.hetven 2 nyolcvan98hat kilencven.
Holnap ( kedden) dél körül szopnék-nyalnék nöt, párt, pasit, diszkrét otthonomban.
Sziasztok! Holnap délelőtt Nyéken párokkal ismerkednék.
9-12 közt tervezek kimenni.
9-12 közt tervezek kimenni.
Itt vagyok Parádsasváron.Párokkal ismerkednék.
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad
Unatkozó lány, elhanyagolt feleség vagy? Írj bátran, beszélgessünk, aztán meglátjuk a folytatást. Írj!!