Sziasztok keresek valakit Borsod megye környékről akit leszophatnék , esetleg meg is dugna a holnapi nap (augusztus 3 szombat) főként nappal szóval reggel 10 től délután 5 ig.
Helyem nincs
De jó autóba szabadban , vagy nálad.
21 vagyok , biszex
Atlag alkatú ha szeretnéd viszek magammal váltóruhat is (szoknya és tanga még max combfix )
Szortelen vagyok az intim részeken.
Diszkréció elvart és adott
Az izgalom kedvéért exemrol több mint 100+ kép és videó van ahol dugunk, szop , belé vagy rá élvezek , szóval amíg apollak tudod nézni őket.
Szimpátia esetén szívesen nyalom a golyóid vagy épp a feneked és te közben tudod verni .
Remelem találok valakit
Helyem nincs
De jó autóba szabadban , vagy nálad.
21 vagyok , biszex
Atlag alkatú ha szeretnéd viszek magammal váltóruhat is (szoknya és tanga még max combfix )
Szortelen vagyok az intim részeken.
Diszkréció elvart és adott
Az izgalom kedvéért exemrol több mint 100+ kép és videó van ahol dugunk, szop , belé vagy rá élvezek , szóval amíg apollak tudod nézni őket.
Szimpátia esetén szívesen nyalom a golyóid vagy épp a feneked és te közben tudod verni .
Remelem találok valakit

Mezőkövesden valaki ma?

Ma estefelé párral találkoznánk Miskolcon és környékén
Sziasztok! Nyéken most hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna? Sportos jó méretű ,igényes pasi vagyok...
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 34 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Péntek vagy szombat este (aug 2-3) szívesen biztosítanék helyet csini párnak, komolytalanok kíméljenek. Privit Írj ! Üdv
halihó!
Rétság környékén keresek hölgyet, hölgyeket nemhétköznapi kalandra.
Engem kellene videózni.
Részleteket priviben:P
Rétság környékén keresek hölgyet, hölgyeket nemhétköznapi kalandra.
Engem kellene videózni.
Részleteket priviben:P

Hölgyet, esetleg párt keresek a héten hétköznap főleg 17 óra előtti időpontra, vagy szombaton egész napra. Hely megoldható.
szopnék most miskolcon
Hölgyet, esetleg párt keresek a héten hétköznap főleg 17 óra előtti időpontra, vagy szombaton egész napra. Hely megoldható.
Pároknál fütyit szopok ,puncit nyalok!
Nyalás centrikus vagyok hölgyet keresek puncit ,popsit nyalok!!Kor nem számít,meg az alak sem!!
Sziasztok! Lányt keresek, vagy párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban. Ha komoly a dolog és tudunk egyeztetni, ésszerű távolság is megoldható.
Üdv mindenkinek!
Ma estére keresnék kellemes társaságot Hölgy vagy pár személyében Gyöngyösön!
Helyem van és az egész estém szabad lesz!
Beszélgetés,erotikus hangulat építő társasozás bármi szóba jöhet!
Ma estére keresnék kellemes társaságot Hölgy vagy pár személyében Gyöngyösön!
Helyem van és az egész estém szabad lesz!
Beszélgetés,erotikus hangulat építő társasozás bármi szóba jöhet!
Nyaláscentrikus férfiként keresek olyan nőt, aki szeretné punciját, popsiját jól kinyalatni.
Sziaszok
Gyöngyös környéken keresek párt uni bi pasival esetleg egyedülálló pasi is szóba jöhet. Helyem ezen a héten nem megoldott
Gyöngyös környéken keresek párt uni bi pasival esetleg egyedülálló pasi is szóba jöhet. Helyem ezen a héten nem megoldott
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül
Sziasztok !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pasi nem kell senkinek az ritka
(Ez egy válasz borsodipasas üzenetére (2024. 07. 30. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 17:59

Sajnos pasiként sem egyszerűbb a dolog. Szívesen ismerkednétek veletek természetesen, de gondolom millió pasi keres meg titeket.

Hatvan környékén keresek bevállalós nagy farkú srácot
Sziasztok!
Írjatok privátban, legyetek szívesek...... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 30. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 12:52
Írjatok privátban, legyetek szívesek...... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 30. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4718269)

Sziasztok! Esetleg velünk ismerkednétek?