Nekem azt írta, hogy nem írtál nekik. Mert olvastam tegnap ezt az eszmecserét, és rájuk írtam este. Ha nem mész esetleg hozzájuk, akkor én szívesen csatlakoznék. Közel egy órát vártam a válaszukra. Nem jött semmi. Közben más párral sikerült egyeztetni, és mentem hozzájuk. Ma délelőtt láttam hogy mégis válaszoltak este, azt írták hogy te nem írtál nekik, és ha gondolom mehetek. Mivel már lett programom nem olvastam, ezért tiltottak. Nem tudtam már válaszolni nekik. Én már kétszer voltam velük. A palinak van egy stílusa, amit most meg is villantott, de a hölgy amúgy csinos, kedves és kellemes természetű. Két véglet …
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 16:32
Törölt felhasználó (4740153)

A vas autót jelent nálam és nem fel hanem bepattanok.Te írtál rám,bejelöltél én írtam privátba,de válaszra sem méltattál!Ez az oldal erről szól!
Sziasztok! Hölgy partnert keresek Heves megyébe. Csak orálra is vevő vagyok ha valaki nem szeretne intimebbet.
Hatvan Aszód Gödöllő kke orál fiatal pasinak mehet!
A vas autót jelent nálam és nem fel hanem bepattanok.Te írtál rám,bejelöltél én írtam privátba,de válaszra sem méltattál!Ez az oldal erről szól!
(Ez egy válasz roadside üzenetére (2024. 07. 06. szombat 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 11:02

Remelem, nem csak a szád ilyen kemény, hanem a farkad is. Ha igen, pattanj fel a vasadra és Egerben találkozunk ma este.
Sziasztok!
Ma délután, esetleg esti talira keresek egy unatkozó, otthon elhanyagolt csajszit.
Ma délután, esetleg esti talira keresek egy unatkozó, otthon elhanyagolt csajszit.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Ózd és vonzás körzetében keresek dominans játszó partnert hellyel rendelkezem írjatok privát
Hello. Ha meg aktuális írjatok pmet
(Ez egy válasz Extraducipár üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 13:25

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Ismerkednénk. Mezőkövesdi nyaralásunk alatt. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy párt többes élvezetekre. Szexuális életünk szinesitésére
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Ismerkednénk. Mezőkövesdi nyaralásunk alatt. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy párt többes élvezetekre. Szexuális életünk szinesitésére
Helló!
Ma este Eger vagy környékén pár esetleg hölgy??
Ma este Eger vagy környékén pár esetleg hölgy??
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös vonzáskörzetében van valaki biszex, férfias, normális, hetero életvitelű srác, aki hasonlót keres? D írj privát üzenetet, ha magadra ismersz!
Ózd,Miskolc és eger környékén valaki?
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Holnap Egerben vagy Bogácson strandolok, szopnék egy jót.

Holnap Egerben vagy Bogácson strandolok, szopnék egy jót.

Sziasztok ma dél és fél 2 között van kedve párnak vagy lányoknak találkozni Vác és Dunakeszi között a dunapart környékén? Nyitott vagyok mindenre akár egy kellemes beszélgetés Vagy akár több is: kukkolás. Simogatás. Orál. Kezilevezetes.3as szex.vagy esetleg csak megnezzuk egymást. Szóval ma dél és fél 2 Vác Dunakeszi dunapart környékén. Várom párok lányok jelentkezeset.
Gyöngyös környékén egy autós kaland? Szopnék
Van kedvetek eljönni hozzam?
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Bogácson most valaki? Bi pasi vagyok