Pasi aki fogadni tud?
Van de nem az adatlapodra gerjedve ...
Ma Salgótarjánban 40 feletti hölgynek lenne kedve találni?

Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok!
Megy ma valaki Nyíregyházára Katához?
Megy ma valaki Nyíregyházára Katához?
Pár vagy hölgy?
Egri, hellyel rendelkező, aktív vagy bi pasit keresek!
Sziasztok!
Elsősorban hölgyet keresek, esetleg párt.
Elsősorban hölgyet keresek, esetleg párt.
Sziasztok, házibarát lennék egy párnál amolyan barátság extrákkal, ha megvan természetesen a közös szimpátia. Tudom nehéz megtalálni a megfelelő pasit de nyitott vagyok, szívesen ismerkedem, és mindenre szívesen válaszolok. Remélhetőleg vannak még olyan párok akiknek fontos a belső szimpátia, hogy igazán jó legyen a dolog. Szerintem enélkül nem megy. Miskolci 31 éves utazni tudó srác vagyok. Puszi, pacsi mindenkinek
Sziasztok 50-es parkent keresünk hasonló gondolkodasu párt hosszú távra. Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Salgótarján. Baratsag extrakkal
Ma miskolcon?? valakihez??
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Szombat délutáni tali
Sziasztok 50-es parkent keresünk hasonló gondolkodasu párt hosszú távra. Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Salgótarján. Baratsag extrakkal
Szeretkező párt néznék ! Mezőkövesd kőrnyéke!
Oda megyek ahova mondjatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 09. csütörtök 10:56
Törölt felhasználó (4716301)

Holnap estére(nem a jövő hétre,nem szerdára)keresünk autós kalandhoz férfit. A hölgy csak kezimunkazna!
Tiszta ,igényes,borotvált minimum 16 cm.
Viber elérhetőség kell!!
Mezőkövesd Miskolc vonalon!!
Viber elérhetőség kell!!
Vasárnapi találka és feleség többes örömére ismerkednénk
Sziasztok,
Normális párral ismerkednék hosszútávra.
Aktív életet ,rendszeresen sportoló egészséges férfi vagyok. Kicsit extrább vágyakkal.
Hölgy örömére csatlakoznék. Természetesen hármasban, esetleg házibarát jelleggel.
Ha valaki olyat kerestek aki normális, akivel a szabadidőt is tartalmasan lehet eltölteni, és be tartja a kellő határokat, akkor írjatok rám. S ismerkedjünk.
Normális párral ismerkednék hosszútávra.
Aktív életet ,rendszeresen sportoló egészséges férfi vagyok. Kicsit extrább vágyakkal.
Hölgy örömére csatlakoznék. Természetesen hármasban, esetleg házibarát jelleggel.
Ha valaki olyat kerestek aki normális, akivel a szabadidőt is tartalmasan lehet eltölteni, és be tartja a kellő határokat, akkor írjatok rám. S ismerkedjünk.
Sziaaztok Miskolc tapolcàn leresek sexy felesèget
Szia
Hol vagytok? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 09. csütörtök 10:56
Hol vagytok? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4716301)

Holnap estére(nem a jövő hétre,nem szerdára)keresünk autós kalandhoz férfit. A hölgy csak kezimunkazna!
Viber elérhetőség kell!!
Viber elérhetőség kell!!