Miskolcon párnak helyet biztosítok légyottra. Cserébe nézném de be is szállhatok
Sztornó az előbbi bejegyzés!
Megvan a szombati programunk! (Ez egy válasz sunbathing üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 06. hétfő 05:25
Megvan a szombati programunk! (Ez egy válasz sunbathing üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Szombaton este ráérő pár vagy pasi Miskolcról vagy a vonzáskörzetéből?
Csak azok írjanak, akiknek szabad a szombat estéjük!
Miskolcon keresek sexpartnert lányok párok, elhanyagolt hölgyek személyében, helyem van hétfőn kedden szerdán, diszkréció adott illetve elvárt, várom üzenetben akinek van kedve találkozni (nem vagyok 0-24 online így ne jelentsen problémát ha nem válaszolok azonnal)
Szombaton este ráérő pár vagy pasi Miskolcról vagy a vonzáskörzetéből?
Sziasztok! Párokkal és hölgyekkel ismerkednék.
Borsod megye előny.
Borsod megye előny.
Sziasztok!
Miskolc és vonzáskörzetében keresek nőt vagy párt kizárólag hetero alapon!
Rólam annyit hogy 27 éves vagyok 180cm szőrtelen kicsit izmosabb alkat normál intim mérettel
Akár helyem is van de utazni is tudok .
Ha érdekes lehetek küldök képet!
Szép napot!
Miskolc és vonzáskörzetében keresek nőt vagy párt kizárólag hetero alapon!
Rólam annyit hogy 27 éves vagyok 180cm szőrtelen kicsit izmosabb alkat normál intim mérettel
Akár helyem is van de utazni is tudok .
Ha érdekes lehetek küldök képet!
Szép napot!
Sziasztok!Kézimunkára keresek nőt Barcikait!

Sziasztok!
Elsősorban hölgyet keresek vagy nyitott párt!
Elsősorban hölgyet keresek vagy nyitott párt!
Sziasztok! Az vagyok. Mit kerestek pontosan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 02. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 02. csütörtök 12:40
Törölt felhasználó (4653306)

Üdv Gyöngyösi biszex pasit keresek
Szia!
Én biszex pasi vagyok. Pontosan mit keresel? (Ez egy válasz heveskeresgelo01 üzenetére (2024. 05. 05. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 05. vasárnap 12:22
Én biszex pasi vagyok. Pontosan mit keresel? (Ez egy válasz heveskeresgelo01 üzenetére (2024. 05. 05. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkor < 40!

Nem arról a környékről való,de szereti a páros izzadást,egy 70+-os özvegy hölgy.Érdekel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 03. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 17:14
Törölt felhasználó (4708621)

Gyöngyösön a "dombról" (Farkas Tamás u.) vagy közeléből van az oldalon valaki?
Sziasztok nemrég voltam egy párnál minden szuper volt de szerettem volna én is szopni viszont ők nem akarták ezt ezért most olyan párt keresek ahol a hölgy beteszi párja farkát a számba egy kis szopásra,nincs nagy tapasztalatom de nagyon izgat a dolog
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok! Ma délután hellyel rendelkező pasit/pasikat/párt keresnénk.2 vagy több pasi is szóba jöhet
Tud valaki augusztus elejére Miskolc-Tapolca vagy környékén ár-érték arányosan kedvező szálláslehetőséget 10- 14 napra? Az annó 15 éve ott eltöltött nászutunk helyszínén szeretnénk eltölteni a szabadságunkat.
Köszi ha segíteni tudsz, tudtok.
Köszi ha segíteni tudsz, tudtok.
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkor < 40!

Sziasztok 50-es parkent keresünk hasonló gondolkodasu párt hosszú távra. Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Salgótarján. Baratsag extrakkal
Sziasztok,
Hatvan környékén keresünk bisex hölgyet, aki harmadiknak beszállna hozzánk.
Férfiak jelentkezését nem fogadjuk, az van köszönjük.
Nem együtt élő párként keresünk harmadikat. Esetleg egy aranyos normális párt.
Hatvan környékén keresünk bisex hölgyet, aki harmadiknak beszállna hozzánk.
Férfiak jelentkezését nem fogadjuk, az van köszönjük.
Nem együtt élő párként keresünk harmadikat. Esetleg egy aranyos normális párt.
Nem. Írjatok rám.
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 05. 05. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon keresek sexpartnert lányok párok, elhanyagolt hölgyek személyében, helyem van hétfőn kedden szerdán, diszkréció adott illetve elvárt, várom üzenetben akinek van kedve találkozni (nem vagyok 0-24 online így ne jelentsen problémát ha nem válaszolok azonnal)