Miskolcon most pasi?
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, a mai nap folyamán szívesen vendégül látnék egy párt vagy egy hölgyet Hatvanban. Vagy ha kell szívesen utazom is. Keressetek privát üzenetben a részletekért.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Jól hagzik a kölcsönös szimpátia alapján és ,ha a kémia is működik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 17. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 21:15
Törölt felhasználó (4744636)

Sziasztok,35 éves Miskolci sportos pasi vagyok,Nőt vagy Párt keresek,minden jóra,kölcsönös szimpátia esetén
Állandó találkozásra megbízható, diszkrét, egészséges partnert keresek.
Ma nőt vagy párhoz csatlakoznék parádsasváron.Illetve egész héten.
Sziasztok. Heves és környékén szexpartnert keresek. Esetleg párhoz csatlakoznék.
K.barcika hölgy, pár hetero alapon???
SZopnél miskolcon most
Sziasztok,35 éves Miskolci sportos pasi vagyok,Nőt vagy Párt keresek,minden jóra,kölcsönös szimpátia esetén
Sziasztok
Balassagyarmat és környékén keresek partnert, hölgy személyében aki szívesen biciklizne velem. Privát üzenetben jelezz
Balassagyarmat és környékén keresek partnert, hölgy személyében aki szívesen biciklizne velem. Privát üzenetben jelezz
2024. július 20-tól 22-ig szombaton délután, vasárnap egész nap Nyéken leszünk és napközben a Debreceni-tó nudis swingeres partján a nagy fatörzses beállónál fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Sziasztok!Olyan pár keresek ma a Tisza tónál,ahol a hölgytag kedveli a mélytorkozást.Magas,izmos pasi vagyok.
Sziasztok! Szabadidő eltöltésére, közös programokhoz, welnesz, kirándulgatás, stb. keresek partnert lány, anyuka, vagy pár személyében. Mivel komoly dolog úgyis esélytelen, ezért barátság extrákkal, vagy kötetlen, de tartós kapcsi érdekel leginkább. Valós, találkozni akaró emberek érdekelnének. Valaki?.
Klima tisztitást telepitést vállalok.fiz term
Miskolcon dugnák ma elhanyagolt feleséget, akár férje előtt is.
Sziasztok
Miskolcon most ápolt, diszkrét pasi???
Miskolcon most ápolt, diszkrét pasi???
Sziasztok! Ma délután a hatvani strandon ismerkednénk bi pasival ,bi lánnyal ,bi párral.
Legyen nálad egy üres vagy vizet tartalmazó 0,5 literes fantás palack és megszólítunk. kis méret előny pasiknál
Legyen nálad egy üres vagy vizet tartalmazó 0,5 literes fantás palack és megszólítunk. kis méret előny pasiknál
Héten késő este vagy kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.