Telt hölgyet kényeztetnék Hatvan és környékén
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Borsodban csatlakoznék párokhoz. Hetero alapon.

Én igen!
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2024. 07. 10. szerda 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap lesz kint Nyéken csatlakozni vágyó férfi?
Miskolc és környéke.Puncit szeretnék.40feletti asszonyok a gyengéim.
Gyöngyösön ma este pár, vagy lány találkozni? Írj privit.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban. Valaki aki nem elutasító és pasi is szóba jön?

Szivesen csatlakoznék egy kedves párhoz, akár mindkettőjük örömére. Szóló hölgy és szóló férfi is érdekel.
Férfinél a nagy méret előny. 40-es, magas, vékony, értelmes és kultúrált férfi vagyok. Miskolc és környéke.
Férfinél a nagy méret előny. 40-es, magas, vékony, értelmes és kultúrált férfi vagyok. Miskolc és környéke.
Szivesen csatlakoznék egy kedves párhoz, akár mindkettőjük örömére. Szóló hölgy és szóló férfi is érdekel.
Üdv.
Mai nap a Tisza tónál valaki bárki majdnem bármire hely ok.ha gondolod jelezd privin köszönöm
Mai nap a Tisza tónál valaki bárki majdnem bármire hely ok.ha gondolod jelezd privin köszönöm
Sziasztok ma megyek Miskolcra esetleg pár? 1 fél2 körül indulok
Ma a zsorifürdöben keres valaki pasit?
Keresek olyan hölgyet, aki szereti ha élvezésig ki van nyalva.
Keresnék olyan miskolci bi (vagy bi kíváncsi) PÁRT, akik hellyel rendelkeznek és harmadiknak keresnek mindkettőjük örömére férfit (akár kíváncsiságból is). Sajnos ki kellett emelnem, hogy PÁRT, mert sokan nem tudnak olvasni sajnos. :-/ Továbbiakban privát üzenetben. Az egyedülállókat instant törlöm. Lusta vagyok koptatni az ujjam.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Írj rám, gyakran ra érek és megdumaljuk

Sziasztok borsod megyei vagyok!
Pénteken szeretnék szopni , szimpátia alapon másis lehet .
Közben a szerencsés jelentkező nézheti a 100+ képet/videót az exemrol
22 éves vagyok fiú
Az exem 21 és 154cm és 40kg és egyértelműen lány
Pénteken szeretnék szopni , szimpátia alapon másis lehet .
Közben a szerencsés jelentkező nézheti a 100+ képet/videót az exemrol

22 éves vagyok fiú
Az exem 21 és 154cm és 40kg és egyértelműen lány