Sziasztok
Szívesen ismerkednèk, beszèlgetnèk hátha alakul valami kicsit személyesebb is. Privát üzenetet várok.
Szívesen ismerkednèk, beszèlgetnèk hátha alakul valami kicsit személyesebb is. Privát üzenetet várok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Holnap este Eger környékén
Idén még nem szoptam faszt, nem nyeltem gecit. Ezen sürgősen változatnom kell!
Ezért Egerben a szoptató,(i)mat keresem,
Ezért Egerben a szoptató,(i)mat keresem,
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Sziasztok. Heves környékén ismerkednék.
Sziasztok diszkrét ápolt töbesben tapasztalt pasi vagyok szintén diszkret ápolt párt keresek hetero vagy bi alapon.
Sziasztok , Tiszató környéki hölgyel ismerkednék
Sziasztok 50es parkent keresünk hozzánk hasonló gondolkodasu párt hosszútávra.Miskolc, Ózd, Kazincbarcika, Salgótarján. Baratsag extrakkal
Sziasztok. Párok társaságát keressük közös élvezetre.
Ápolt jóképü igényes pasiként hölgyet párt fogadok Miskolc melletti településen diszkrét lakásomban
Heves megyében ismerkednék bi párokkal vagy bi pasikkal
sziasztok
Mátészalka -Nyíregyháza vonalon ismerkednék hetero vagy biszex párokkal,hölgyekkel
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
helyem és autóm van
írjatok,ismerkedjünk
Mátészalka -Nyíregyháza vonalon ismerkednék hetero vagy biszex párokkal,hölgyekkel
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
helyem és autóm van
írjatok,ismerkedjünk
Szép reggelt mindenkinek!
Gyöngyösi vagy környékbeli hölgyekkel,párokkal ismerkednék diszkrét alkalmi vagy állandó kölcsönös és odaadó örömszerzésre!
Gyöngyösi vagy környékbeli hölgyekkel,párokkal ismerkednék diszkrét alkalmi vagy állandó kölcsönös és odaadó örömszerzésre!
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak e itt?
Üdv!
Miskolci vagy utazni tudó partnert keresek adatlapomon leírtaknak megfelelően!
Köszi ,hogy elolvastad!
Miskolci vagy utazni tudó partnert keresek adatlapomon leírtaknak megfelelően!
Köszi ,hogy elolvastad!
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok.
Fiatal pár vagyunk, csinos szexi hölgytaggal. Potens, igényes, hellyel rendelkező férfit keresünk hetero alapon , a hölgy örömére. Ózd 40 km-es körzetében. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni a mai nap.
Fiatal pár vagyunk, csinos szexi hölgytaggal. Potens, igényes, hellyel rendelkező férfit keresünk hetero alapon , a hölgy örömére. Ózd 40 km-es körzetében. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni a mai nap.
Hétfő-Kedd késő este vagy Kedd-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Párt néznék ! Mezőkövesd környéke