sziasztok enyhe bi párokkal ismerkednek ha vannak itt?
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Péntek-Vasárnap késő este vagy Szombat-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok. Beszélgetnèk ismerkednèk . Hátha alakul valami. Privát üzenetet írj.
Sziasztok. Borsod, Heves megyében keresek hölgy vagy pár partnert közös élvezetekhez. Akár hosszútávon is, de csak diszkréten, titokban. Természetesen képet tudok küldeni. Ápolt, intelligens pasi vagyok. Privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Sziasztok! Ma, vagy holnap este ,hölgyet masszíroznák,akinek van hozzá kedve írjon nyugodtan! Mezőkövesd környéke,
Szombaton Gyöngyös valamelyik szórakozóhelyén töltjük az estét (két pasi és egy hölgy),mindhárman sportosak vagyunk!
Hölgy 33 pasik 37 évesek!
Várjuk egy bi hölgy jelentkezését az esti bulizásra valamint a buli folytatására nálunk négyesben!
Érdeklődni privátban vagy az adatlapomon található emailen!
Hölgy 33 pasik 37 évesek!
Várjuk egy bi hölgy jelentkezését az esti bulizásra valamint a buli folytatására nálunk négyesben!
Érdeklődni privátban vagy az adatlapomon található emailen!
Sziasztok!
A hosszú hétvégére keresek elhanyagolt hölgyet, párt akiket meglocsolhatnék és kényeztethetném
A hosszú hétvégére keresek elhanyagolt hölgyet, párt akiket meglocsolhatnék és kényeztethetném

Keresek Egerben hellyel rendelkező, intelligens, aktív pasit!
Én szivesen megtenném!!! :P
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2024. 03. 27. szerda 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Piros tojás, fehér nyuszi. Locsolásért jár a punci!
Sziasztok szívesen ismerkednék találkoznék nökkel párokkal kisnána és Recsk körül eger körül gyöngyös körül
Sziasztok!2024.03.30.-án Húsvéti swinger bulit tartok Nyíregyházán. Érdeklődni privátban.Hölgyek és párok jelentkezését várom.Puszi Kata
Sziasztok! Egész hosszú hétvégén, húsvétkor is csatlakoznék párhoz, a hölgy örömére. Akár közös program is..Heves megye, Nógrád és Jász megyékben.
Nevemhez híven imádom a mézescsuprot!!!
Sziasztok MA estére keresek PÁRT vagy LÁNYT! pest és nógrád megye. amiben benne vagyok: kukkolás, orál oda vissza,3as szex, cucckold, esetleg csak a lány kiveri az idegen farkat,de egy jó beszélgetésben is benne vagyok. várom privát leveleket sziasztok
Sziasztok. Akad még ezen az oldalon pár, akik szeretnének meguknak egy kis kalandot, egy jó pasival???? Én 40 es, igényes, pasi vagyok. Csupasz mellkas, borotvált szép méret, szex imádat.Írjatok,kérdezzetek,személyes tali.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Egész hosszú hétvégén, húsvétkor is csatlakoznék párhoz, a hölgy örömére. Akár közös program is.. Heves m, Nógrád és jász megyékben …
Péntekől szilvásváradon leszünk. Arrafele, vagy egerszalók, szóval a közelben szívesen ismerkednénk jó testű pasival. Legyen helyed. Akár haverok is érdekelnek, és párokra is nyitottak vagyunk. Vasárnapig leszünk.