Sziasztok! Hellyel rendelkező igényes normális pasi vagyok. Nőket és párokat szívesen fogadok!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.14.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.

Törölt felhasználó (4583522)

Borsodi unatkozó hölgy?
szopnék most miskolcon

sziasztok most szombaton ra ero párok vannak e itt ahol a ferjet izgatná ha megdugjak a nejet?
Holnap délelőtt, pici szex?? Miskolc. Írjatok, tali.
Sziasztok!
Eger és környékén “hosszúhétvégéző” kedves intelligens párt keresünk négyes kalandra…
Találkozzunk ismerkedjünk és kölcsönös szimpátia esetén folytassuk nálunk vagy nálatok!
Csak ha meg van a négy igen!
Eger és környékén “hosszúhétvégéző” kedves intelligens párt keresünk négyes kalandra…
Találkozzunk ismerkedjünk és kölcsönös szimpátia esetén folytassuk nálunk vagy nálatok!
Csak ha meg van a négy igen!
Gyöngyös és környékén találkoznék,beszélgetnék,ismerkednék.40 éves hetero férfi
Kazincbarcika, vagy Miskolc környékén keresek meleg vagy biszex srácot titkos, diszkrét kalandra.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok!
Heves, Borsod, Nógrád megyében keresek párt vagy hölgyet hosszú távú viszonyra.
Heves, Borsod, Nógrád megyében keresek párt vagy hölgyet hosszú távú viszonyra.
Sziasztok! Mezőkövesden leszünk pár napig! Gyakorlott masszőr esetleg a nejemnek?

Miskolci hölgyet keresek harisnyás punci popsi nyalásra
Sziasztok! Ma esti találkozóval párt fogadnánk egri lakásunkban.
32F-36F
32F-36F
Sziasztok , tiszató környékéröl hölgyel ismerkednék
Sziasztok! Március 19.-én a délelőtti órákban Miskolcon párral szívesen találkoznánk. Ha gondoljátok, keressetek! Szép napot!
Üdv holnap regeli orákban keresek pasit vagy párt Eger Gyöngyös utvonalon szopni imadot vagy dughato popsit puncit keresek
sziasztok feleseget hasznalnek a férje elott akit ez izgatná vannak e itt erre nyitott párok esetleg?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !