ki szopatna meg alaposan? ma miskolcon este. helyem nincs
Nógrádmegye jelen
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 05. kedd 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 05. kedd 10:50
Törölt felhasználó (1166212)

Sziasztok!
Nógrád, Heves környékén páromnak keresek srácot akivel kiverhetik esetleg orál. Én nézném.
Nógrád, Heves környékén páromnak keresek srácot akivel kiverhetik esetleg orál. Én nézném.
Sziasztok!
A héten hétköznap környéken tartózkodom. Túlfűtött, szenvedélyes, érzéki párral vagy Nővel szívesen találkoznék és fokozhatnánk egymást vágyait hetero alapon a Nőt szét élvezetetve. Helyem van de mobilis is vagyok. 1-2 órás gyors dolgok nem vonzanak, inkább az átélvezett közös éjszakák, hétvégék... Adatlapomon minden megtalálható.

Hali. Ma délelőtt, Miskolc, Barcika környéke?? Kis szex? Én igényes, nagyvenes. Írj
Megnéztem!!! 521szertette ki az áll...t ugyan ezt a dumát!! Orvost neki!!
(Ez egy válasz Tobleroneee üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 21:24

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szia , Sziasztok !

Sziasztok. Holnap délelőtt?
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 18:42

Miskolcon keresünk feleség többes örömére férfit .
Sziasztok!
Fiatal telt nővel ismerkednék!
Fiatal telt nővel ismerkednék!
Miskolcon keresünk feleség többes örömére férfit .
Sziasztok ! Miskolcon vagy a kornyeken keresek egy hölgyet szexkapcsolatra, lehetőleg hosszútávon!
Miskolc belvárosában kiverné nekem egy hölgy? Esetleg közben ciciznék egy kicsit..Meghálálnám
Miskolc belvárosában kiverné nekem egy hölgy? Esetleg közben ciciznék egy kicsit..Meghálálnám
Keressük azt a tövid szakállas bajszos rövid szőkésbarna hajú férfit aki március 1-én a Ráckevei naturista szaunában motoros szaona sapkában ült,amelyen egy illusztrált szemüveg volt.A párommal szemezett.Nagyon szeretnénk ha jelentkezne,megszeretnénk vele ismerkedni.
Miskolcon most valakihez?
Sziasztok! Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék hetero alapon.
Miskolcon most nálam közös masztira valaki (kik)
Zempléni hölgyet szívesen látogatnék kölcsönös örömszerzés céljából. - 43 éves férfi
Borsodból hölgyet vagy párt keresek