Párt ,Nőt eresek ma Egerben ,szaunázás,fürdőzés,erotika.
Szopnék Gyöngyös Hatvan környékén
Szia,
40 éves férfi vagyok, kb. 180 cm, 90 kg, barna haj, kék szem. Kizárolag hölgyet keresek, akit otthon elhanyagol a párja. Nekem is van párom, így a diszkréció adott, és elvárt. Viber-en van, amennyiben ott kényelmesebb, üzenetben megadom.
Szép napot!
40 éves férfi vagyok, kb. 180 cm, 90 kg, barna haj, kék szem. Kizárolag hölgyet keresek, akit otthon elhanyagol a párja. Nekem is van párom, így a diszkréció adott, és elvárt. Viber-en van, amennyiben ott kényelmesebb, üzenetben megadom.
Szép napot!
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok! Hétvégén hölgynek, párnak lennék kellemes társasága, hetero alapon. Ápolt, igényes, normális hetero férfi vagyok. Utazni tudok.
Párt néznék szex közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
HAli! Miskolchoz közeli nyaralómba keresek izgalmas párt egy éjszakára akik szeretik a természetet

Még mindig..
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet.
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet.
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Sziasztok 50es ápolt borotvált pasiként szeretném kipróbálni a prosztata masszázst erre keresnék masszőrt Eger és környékén
Sziasztok! Adatlapom alapján keresnék partnert, partnereket! Higiénia és diszkréció adott és elvárt

Sziasztok.Magas izmos pasi nagy mérettel,nővel,párral ismerkedne ma Egerben Cutler Fitness by Allure welness részlegén.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok mi párokat keresnénk. Vagy hölgyet aki csatlakozna. Eger környékén. 3as felállásban vannak élményeink. És szeretnék ki probálni 4es Ben is.
Sziasztok ! Keresem partnerem Nő személyében /csak hölgyet keresek párt és pasit nem /
Sziasztok! Én egy 177 cm magas 90 kg körül zöld szemü ápolt igényes férfi vagyok, ma vagy holnap este találkoznék párokkal vagy nőkkel, Borsod Heves Hajdú Szabolcs megyékből, utazni is tudok akár, Akit érdekel irjon rám nyugotan
Hölgyet vagy párt keresek, Miskolc és környéke
Akár ma....
Akár ma....
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!

Ma 15óra után 50es pár keres bi párt bi pasit vad szexre Miskolcon
Autós kaland ma?
Bi aktívot keresek vagy ilyen párt!!!
Bi aktívot keresek vagy ilyen párt!!!
Holnap dèlután Szolnok-Salgótarján útvonalon valaki talizna egy ápolt potens 40 es pasival?