Még mindig aktuális a keresésem. Biszex pasikat egyáltalán nem keresek még akkor sem!!!
Most szopnék muhin!
Holnap délután esetleg estére keresünk bi párt pasit Miskolc és környékén írj számot és hívunk mi 50es molett pàr vagyunk.
Sziasztok! Miskolcon most hölgy vagy pár akinek lenne kedve egy kis kalandhoz?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok.
Öltöny, egyenruha?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok.
Öltöny, egyenruha?
Sziasztok!
Miskolci, ápolt, független, tapasztalattal rendelkező, 42 éves pasiként, ismerkednék párokkal vagy hölgyekkel a környékről. Lakással és autóval rendelkezem, így nem gond a találkozás. Ápoltság, igényesség, diszkréció, adott és elvárt! Privát üzeneteket várok.
Miskolci, ápolt, független, tapasztalattal rendelkező, 42 éves pasiként, ismerkednék párokkal vagy hölgyekkel a környékről. Lakással és autóval rendelkezem, így nem gond a találkozás. Ápoltság, igényesség, diszkréció, adott és elvárt! Privát üzeneteket várok.
sziasztok feleseget hasznélnék kényeztetnék a ferje elott akit ez izgatna ha van itt ilyen?
Írtam
(Ez egy válasz Lucsidum üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 11. csütörtök 11:42

Állandó szexpartnert keresek Egerben egy független, potens férfi személyében. Helyed legyen, időnként nekem is van. Mielőtt írsz kérlek nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok!
Biszex párral ismerkednék, mindhármunk örömére.
Biszex párral ismerkednék, mindhármunk örömére.
Sziasztok. Szeretnék találni egy szinpatikus párt, akikkel alkalmanként nagyokat szeretkeznénk, és élveznénk amit mindhárman szeretnénk. Én sportos 40 es vagyok, aki valós partnert szeretne, nem csak írogatni. Pusz
.
.
Egerben egy gyors szopásra ma valaki?
Állandó szexpartnert keresek Egerben egy független, potens férfi személyében. Helyed legyen, időnként nekem is van. Mielőtt írsz kérlek nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok!
Igényes, diszkrét 25 éves fiatal pasiként keresek nálam idősebb hölgyet, esetleg pár hölgy tagját kényeztetném, akár hosszútávról is beszélhetünk. Miskolci vagyok de mobilis az ország jó részén.
Igényes, diszkrét 25 éves fiatal pasiként keresek nálam idősebb hölgyet, esetleg pár hölgy tagját kényeztetném, akár hosszútávról is beszélhetünk. Miskolci vagyok de mobilis az ország jó részén.

Sziasztok.mi egy 40es eger melletti bisex házaspár vagyunk.helyünk van és ismerkedni szeretnénk mindkét részröl bisex párral.vagy aktiv nagyméretű fiuval aki mindkettőnket mwg is dugna.
Feleség többes örömére ismerkednénk
Holnap napközben találkoznék fiatal bi sráccal. 21es út mentén bárhol.
Párt keresek Miskolc és környékén.....bővebb infó privátban!
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján-heves megye esetleg útvonalon vagy azok közelében. Csütörtök 01.11.én este !
Üdv! Hölgynek, barátnőnek, feleségnek örömére lennék! Heves megye és környékein.