Holnap napközben találkoznék fiatal bi sráccal. 21es út mentén bárhol.
Párt keresek Miskolc és környékén.....bővebb infó privátban!
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján-heves megye esetleg útvonalon vagy azok közelében. Csütörtök 01.11.én este !
Üdv! Hölgynek, barátnőnek, feleségnek örömére lennék! Heves megye és környékein.
Üdv!
Ápolt megbízható partnert keresek! (Miskolc)
Ápolt megbízható partnert keresek! (Miskolc)
Sziasztok! Holnap délelőtt hölgy, pár? Kölcsönös élvezetekre?
Sziasztok! Mától egész héten szabad vagyok. Akár nappal vagy éjjel szívesen lennék hölgynek , párnak kellemes társasága adatlapom szerint… Utazni tudok.
Sziasztok! Péntek estére keresünk párt miskolc és környékén utazni tudunk esti órákban! Több infó privátban!
Helló Drága Hölgyeim!
Szívesen megmasszírozok, kényeztetnek bárkit!
Amennyiben cuckold vágyaitok vannak, akkor is keressetek nyugodtan!
Ha rossz valami, szívesen megjavítom otthonodban, megbeszéljük, hogy hogy halálod meg!
Sárospatak - Sátoraljaújhely és vonzáskörzete!
Szívesen megmasszírozok, kényeztetnek bárkit!
Amennyiben cuckold vágyaitok vannak, akkor is keressetek nyugodtan!
Ha rossz valami, szívesen megjavítom otthonodban, megbeszéljük, hogy hogy halálod meg!
Sárospatak - Sátoraljaújhely és vonzáskörzete!
Sziasztok. Hétvégét Egerben töltjük. Hasonló párral szívesen ismerkednénk, gabalyodnánk.
Párral, hölggyel ismerkednék szóló pasi Borsodból
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok.
Öltöny, egyenruha?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok.
Öltöny, egyenruha?
Sziasztok 33-32 éves pár vagyunk keresünk hölgyet közös kalandhoz mindkettőnk örömére hely adott.
Sziasztok szopni imado ffit nőt vag, párt keresek kor alkat nem számít
Sziasztok. Hatvan-Eger vonal ismerkedem,heteró alapon.
Sziasztok! Mai nap Salgótarján környékén összefutnék hasonló érdeklődésű enyhe bi sráccal. Autóban esetleg szabadban.
Alázzatok, uralkodjatok..... csak erezd ki a gőzt....hogy otthon nyugodt légy! Olyan szexpartner társaságát keresem aki a szexben határozott szeret irányítani , alázni és nem riad vissza a perverz dolgoktól sem! 52 éves Biszex sub pasi vagyok aki csak arra vágyik hogy alárendelt legyen ! Ha érdekel a dolog és tudod is mit akarsz és mered is írj privát ! Helyet tudok biztosítani!! eszközöm is van! Bármikor tudunk találkozni, akár napközben is!
Idősebb pár hölgytagját kielégíteném kényeztetném párja előtt, vagy akár vele együtt.
Sziasztok.
Olyan part keresek ahol a holgyel egyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatn0a ?
Olyan part keresek ahol a holgyel egyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatn0a ?
Sziasztok, Bi kíváncsi, esetleg szintén nős, velem egykorú vagy fiatalabb sráccal ismerkednék/találkoznék Mezőkövesd környékén (helyem van), hosszabb távú barátság céljából. Privátban elérhető vagyok.