Sziasztok!
Holnap estére keresünk Sziveszteri bulit ahová beszánhatnánk az ó év búcsúztatására, esetleg ha nem jön össze akkor egy olyan partnert elsősorban párt , de férfi es hölgy is lehet akivel a kemia működne es el bucsouztatnak az évet! Erre az esetre a hely meg oldott!
Holnap estére keresünk Sziveszteri bulit ahová beszánhatnánk az ó év búcsúztatására, esetleg ha nem jön össze akkor egy olyan partnert elsősorban párt , de férfi es hölgy is lehet akivel a kemia működne es el bucsouztatnak az évet! Erre az esetre a hely meg oldott!
Megbízható hölgyet keresek hosszabb távú kötetlen kapcsolatra.
Párral, hölggyel ismerkednék szóló pasi Borsodból
35-60 év közötti, férfias partnerrel tölteném a szilvesztert.

Tali?
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2023. 12. 30. szombat 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 30. szombat 13:08

sziasztok...a hétvégét Miskolctapolcàn töltjük....ha lenne onnan 10-20 km tàvolsàgra pasi aki hellyel rendelkezik...szívesen ismerkedünk
Sziasztok
Ma estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Ma estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
pár vagyunk, szivesen ismerkednenk valos barati parral, akik talalkozni is akarnak, baratsag extrakkal, szeretjuk az eletet elni,közös szilveszteri buli. Esetleg swingers buliban is reszt vennenk szilveszterkor. Salgotarjan, Ózd, Kazincbarcika, Miskolc kornyeken
sziasztok olyan pasi van e itt akit izgatná ha elotte használjak a feleseget?
Miskolcon várok párokat lakásomban
Sziasztok.Cuckold kedvelő párral ismerkednék ma Demjénben.
sziasztok...a hétvégét Miskolctapolcàn töltjük....ha lenne onnan 10-20 km tàvolsàgra pasi aki hellyel rendelkezik...szívesen ismerkedünk
Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk ápolt, diszkrét férfit harmadiknak. Kérlek olvassátok el az adatlapunkat, mielőtt írtok!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok.
Fiatal pár vagyunk, csinos szexi hölgytaggal. Potens, igényes, hellyel rendelkező férfit keresünk heterő alapon , a hölgy örömére. Ózd 40 km-es körzetében.
Fiatal pár vagyunk, csinos szexi hölgytaggal. Potens, igényes, hellyel rendelkező férfit keresünk heterő alapon , a hölgy örömére. Ózd 40 km-es körzetében.
Sziasztok!
Szimpatikus párral (párokkal) ismerkednénk, szilvesztereznénk…
Mi 50/55 éves fiatalos pár vagyunk.
Szimpatikus párral (párokkal) ismerkednénk, szilvesztereznénk…
Mi 50/55 éves fiatalos pár vagyunk.
Szilveszteri Buliba csatlakoznék,Társkereső adatlapomon van kép
Feleség dupla örömére keresünk férfit .,
Feleség dupla örömére keresünk férfit .,
40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger... Valaki? Senki?