Sziasztok. Miskolci párnak helyet biztositanék, cserébe kukkolnék
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Szia ! Élvezhetnénk együtt rendszeresen a biszexet !
(Ez egy válasz Papaka üzenetére (2025. 03. 26. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 26. szerda 08:29

Sziasztok.Párt nyalnák szopnák Ózd és környékén.Hely van de utazni is tudok.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!
Sziasztok!Barcikai női kezeket keresek

Sziasztok!
Borsod megyében
Tiszalúcon tudtok jönni kurvát ?
Lehetőleg fiatalt .
Borsod megyében
Tiszalúcon tudtok jönni kurvát ?
Lehetőleg fiatalt .
Hatvan és környékén esetleg ma valaki?
Ez a hozzászólás azért már a Demencia első jele! Legfőbbképen azért, mert ti nagyon meg tudtok szólni másokat!!!
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2025. 03. 28. péntek 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok! Mára, vagy most a délután folyamán keresek Rétság és környékén ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban

Sziasztok.
Ma késő esti talira (22 óra után)’ keresünk utazni tudó hetero srácot (vagy srácokat).
Gyöngyösön keresek diszkrét ápolt szopni imádot .
Nem neked szántam bocsi érte.
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2025. 03. 28. péntek 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Hétvégén Heves megyében pihenek. Esetleg egyedülálló lánnyal/Nővel vagy párral szívesen tölteném a szabadidőt kellemesen
Hely is van de mobilis is vagyok, autóval utazom...

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Ma estére keresek hetero alapon partnert Miskolcon , párok lányok üzeneteit várom, találkozni nálam tudunk, de utazok is.
Ébren lévő Nővel párral beszélgetnék!
Orál kedvelő hölgyet keresek Borsodban

Sziasztok
Szombaton párt keresek Borsodban
Szombaton párt keresek Borsodban

Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.