Biszex, aktívat keresek Heves vm, Eger, hely van, < 40!
Holnap estére 17 óra után Miskolcon találkozni is akaró hölgyet, idősebb nőt szíves örömest akár a párja előtt is vagy függetlenül keményen a vastag farkamra húznék... 29 éves ápolt srác vagyok.
Igényes fiatal Párt keresünk. Miskolc mellett lakunk
Sziasztok!
Nagyon izgató a keresésed Miskolcon !
Miskolc tapolcai vagyok (Ez egy válasz szandraikolc üzenetére (2024. 03. 02. szombat 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgató a keresésed Miskolcon !
Miskolc tapolcai vagyok (Ez egy válasz szandraikolc üzenetére (2024. 03. 02. szombat 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon tudlak fogadni titeket, az én barátnőm is baszható
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 15:27
Törölt felhasználó (4727622)

Sziasztok.
Fiatal pár vagyunk, csinos szexi hölgytaggal. Potens, igényes, hellyel rendelkező férfit keresünk hetero alapon , a hölgy örömére. Ózd 40 km-es körzetében. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni a mai nap.
Fiatal pár vagyunk, csinos szexi hölgytaggal. Potens, igényes, hellyel rendelkező férfit keresünk hetero alapon , a hölgy örömére. Ózd 40 km-es körzetében. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni a mai nap.
Miskolc?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 15:27
Törölt felhasználó (4727622)

Sziasztok.
Valaki engedné hogy kiverje nekem a feleséged vagy a barátnőd ???
Sziasztok.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.03.án) !egész nap illetve este is megfelel.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Kedves Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!!!
Üdv

Sziasztok! Párokkal,hölgyekkel usnerkednék. Mobilis vagyok.
Biszex, aktívat keresek Heves vm, Eger, hely van, < 40!
Szép napot!
Mezőkövesd és környékén ismerkednék hölgyekkel titkos szextalálkozókra utazni tudok helyem nincs.
Mezőkövesd és környékén ismerkednék hölgyekkel titkos szextalálkozókra utazni tudok helyem nincs.
Jövőhéten pár napot a környéken töltök. Esetleg egyedulálló Hölgy vagy pár ahol a Hölgy örömére....? Elég túlfűtött , többlövetű, nyitott típus vagyok aki imád túl sokat adni és folyton fokozni a legjobbat is. Szívesen megismerkednék hasonló lánnyal/Nővel/ párral. Hetero vagyok! Nyilván mobilis de ott a környéken helyem is lesz.
Párt, hölgyet masszíroznák egy kis extrával vasárnap délután nálam Miskolc
Sziasztok
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 00:08

Sziasztok.
8-10 ig Demjénben leszünk.
Keresünk pasit,párt az este kellemes eltöltéséhez! 59éves pár vagyunk.
Sziasztok.
Autós kalandot keresnék Heves megye és környékén ma estére! Utazás nem gond!
29F