sziasztok ma estére keresnénk másik párt négyesre ismerkedésre kecskemét környékén mi 26-32 éves őőűr vagyunk csak fogadni tudunk
csinos vékony barátnömmel mi benne lennénk ! irj viberen ha komolyan gondolod ! mi igen ! telszám privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 02. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 22:44
Törölt felhasználó (4648302)

Sziasztok!
Biszex iránt érdeklődő párral ismerkednék, mindhármunk örömére. Diszkrét, igényes miskolci férfi vagyok.
Biszex iránt érdeklődő párral ismerkednék, mindhármunk örömére. Diszkrét, igényes miskolci férfi vagyok.
Sziasztok. Szívesen kényeztetnék valakit,az m30nyéki lehajtónál!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Eger és környéke ------- 40es 50es bikás csak aktív pasikat keresek.
Sziasztok. Ma délután este Egerben vagy a környékén párral ismerkednénk valamelyik fürdőben,még nem döntöttük el melyikben. Mi egy valós hpár vagyunk.
Sziasztok!
Sziasztok! Egymást szerető párként keresünk párcserés szex kapcsolatra párt! Esetleg hellyel rendelkező szóló pasit, legalább 18/5 mérettel! Ha létezik ilyen, szívesen találkozunk vele!
Sziasztok most fogadna valaki Miskolcon egy 25 éves srácot? 180 cm 75 kg 19 cm intimmel

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

sziasztok holnap estére keresnénk párt ismerkedésre esetleg négyesre 26-32 éves pár vagyunk kecskemét közrzetébe eltudnátok érni írjatok ha úgy gondoljátok
Sziasztok! Párhoz szeretnék csatlakozni szombaton. Van kedve valakinek egy kellemes hàrmashoz?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma estére (02.2) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek !
Sziasztok.Ma este pár aki ismerkedne Demjén termál tónál sportos testalkatú nagy méretű pasival.
Párokhoz csatlakoznék unalmas napjaim felpezsdítéséhez.
20/5-ös intimemmel ma este Hatvanban szívesen kalandoznék,kényeztetnék!
Sziasztok. Heves megyében ismerkednék, heteró férfiként.
Ma este Hatvanban szívesen kényeztetnék!
Hölgyet vagy pár hölgy tagját akár cuckold-ban is!
Hölgyet vagy pár hölgy tagját akár cuckold-ban is!
Sziasztok ma estére miskolcon csatlakoznék párokhoz, lányokhoz
19 cm intim 180 cm 75 kg írjatok