Hétfőre -- keddre és feleség dupla örömére keresünk férfit .......
nógrádmegye Berceli 37 éves szőrtelen fiú szopna ,hely nincs csak autódban vagy erdő
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Halihó! Ma estém szabad lett, így párokhoz szivesen csatlakoznék Miskolc örnyékén.

Egészeste ????
(Ez egy válasz Okossrác üzenetére (2024. 01. 27. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 18:24

Sziasztok! Ma esti szabadidőm szívesen tölteném miskolci párral
Sziasztok! Ma esti szabadidőm szívesen tölteném miskolci párral
Gyöngyösön keresek álando szopni imádo pasit vagy párt helyel rendelkezöt.disszkréció higénia adott és elvárt irj privátba. Ha magadra ismertél
Sziasztok. Szivesen taliznék veletek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 27. szombat 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 07:03
Törölt felhasználó (4294812)

Feleség dupla örömére keresünk férfit ,,,,,
Sziasztok!
40+-os holgyet keresek kolcsonos oromszerzes celjabol!
Uzeneteket privatban varok!
40+-os holgyet keresek kolcsonos oromszerzes celjabol!
Uzeneteket privatban varok!

Sziasztok. Ápolt párhoz csatlakoznék heteró alapon.
sziasztok 50 pluszos aktiv pasit keresek hellyel rendelkezőt ,vékony fiú vagyok,második alkalom lenne nekem,igy feszes popsi szűk vagyok

Sziasztok! A mai nap szívesen fogadnék hölgyet. Minden jóra kapható vagyok engedd el a fantáziád bátran.
Feleség dupla örömére keresünk férfit ,,,,,
ma ejszaka valaki Hatvanban szopni? 20 cm, sportos test, 30as srac vagyok.
Sziasztok! Kerestek még?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 26. péntek 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 26. péntek 13:14
Törölt felhasználó (4731326)

Sziasztok! Ma estére keresünk Párt, ill: nőt miskolc és környékén. Helyünk nincs szívesen utazunk több infó privátban
sziasztokspermas punvit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok?
Sziasztok, Bi kíváncsi, esetleg szintén nős, velem egykorú vagy fiatalabb sráccal ismerkednék/találkoznék Mezőkövesd környékén holnap, hosszabb távú barátság céljából. Privátban elérhető vagyok.
Üdv! Egyedül álló, univerzális időbeosztással, saját egzisztenciával rendelkező dominánsabb férfi vagyok! Párok, Hölgyek hosszútávú szexpartnere lennék
Sok sikert mindenkinek!

Vasárnap délután taliznánk párral
Sziasztok!
Holnapi, azaz szombat reggeli, délelőtti órákra keresek egy szimpatikus párt, ahol a lány tagot kényeztethetem a párja közreműködésével.
Én egy intelligens, megbízható, egészséges, önmagára és a környezetére igényes férfi vagyok! Az adataim, fotóim valósak. Kérem, hogy csak olyan megkeresésetek legyen, ahol nem tapogatóztok, hanem legyen konkrét célotok, megélni kívánt vágyatok, amibe úgy gondoljátok, hogy egy harmadik beszálló férfira van szükségetek.
A szándékaim komolyak, eltökélt vagyok, nagyon szeretnék megélni egy jó hármas találkozót, így izgalommal várom a soraitokat az intimbeszelgetes kuk gm címen.
Maximálisan diszkrét vagyok, amit persze tőletek is szeretnék viszont.
Keressük és élvezzük egymás társaságát!
Holnapi, azaz szombat reggeli, délelőtti órákra keresek egy szimpatikus párt, ahol a lány tagot kényeztethetem a párja közreműködésével.

Én egy intelligens, megbízható, egészséges, önmagára és a környezetére igényes férfi vagyok! Az adataim, fotóim valósak. Kérem, hogy csak olyan megkeresésetek legyen, ahol nem tapogatóztok, hanem legyen konkrét célotok, megélni kívánt vágyatok, amibe úgy gondoljátok, hogy egy harmadik beszálló férfira van szükségetek.

A szándékaim komolyak, eltökélt vagyok, nagyon szeretnék megélni egy jó hármas találkozót, így izgalommal várom a soraitokat az intimbeszelgetes kuk gm címen.

Maximálisan diszkrét vagyok, amit persze tőletek is szeretnék viszont.
Keressük és élvezzük egymás társaságát!