Sziasztok! Egész héten akár a nappali órákban is párhoz csatlakoznék, a hölgy örömére ..
Barcikai csajos keresek olyan baráti alapon ,hogy jól èrezzük egymàst olykor olykor ebben a szeszélyes időben!
Sziasztok.Ma vagy holnap szivesen találkoznék egy bi fiúval vagy bi párral.
Hétfő-Péntek késő este vagy Kedd-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok Péntek esti programra keresek partnert esetleg partnereket hely megoldott(akár ott alvás is) Salgótarjánban. Érdeklődni üzenetben .
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Holnap (kedd) estére keresek párt. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Egerben párt fogadnánk ma... Parcsere, gabalyodás
Szia irj rám privátba engem érdekel a dolog
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 06:04

Hölggyel cumiznám együtt a párját. 45 éves nős biszex pasi vagyok.
Sziasztok. Férfi barátommal keresünk hölgyeket, párokat, gang bang bulikra.
Normális , rendes férfiak vagyunk. Akit érdekel írjon privátban.
Normális , rendes férfiak vagyunk. Akit érdekel írjon privátban.
Ma délutánra sexpartnert keresek! Hely van!
Sziasztok!
Hatvanban vagy környékén szívesen alakítanék ki alkalmi vagy tartós kapcsolatot hölgyel vagy párral!
Hatvanban vagy környékén szívesen alakítanék ki alkalmi vagy tartós kapcsolatot hölgyel vagy párral!
Hosszabb távra keresek megbízható hölgyet. Hétvégi találkozasokra.
Sziasztok!
Mai nap keresünk potens, ápolt fiút csinos feleség örömére Ózd 40 km-es körzetében. Olyat akihez mehetünk, mert helyünk nincs.
Mai nap keresünk potens, ápolt fiút csinos feleség örömére Ózd 40 km-es körzetében. Olyat akihez mehetünk, mert helyünk nincs.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Hello! Lányos, szőrtelen, vékony fiatal passzívot keresnék, Egyszer mindent ki kell próbálni!!!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Barcikai csajos keresek olyan baráti alapon ,hogy jól èrezzük egymàst olykor olykor ebben a szeszélyes időben!
Vasárnap-Szerda késő este vagy Hétfő-Csütörtök kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Salgotarjan kornyeken kellemes szexre valaki.......
Hölggyel cumiznám együtt a párját. 45 éves nős biszex pasi vagyok.