Igényes NYIREGYHÁZI passziv pasi AKTIV jóméretűt keres.
Miskolcon most nálam masztit hokit néznék
Miskolcon lennék hölgy örömére idősebb-fiatalabb egyaránt érdekel

Ma délután, kora este faszt akarok Egerben.
Gyere és lődd tele a szám.
Gyere és lődd tele a szám.
Hölgyet keresek facesittingre!
Ülj a számra és élvezd!
Ülj a számra és élvezd!
Miskolcon ma délelőtt ismerkednék.
Gyöngyös Hatvan környékén aktív pasival taliznék ma reggel
Sziasztok Párt vagy lányt keresek Nógrád megyében illetve Pest megye vác -Dunakeszi-Budapest útvonalon.
amiről szó lehet: masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. irj privátban csak pasik ne irjanak!!
amiről szó lehet: masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. irj privátban csak pasik ne irjanak!!
Sziasztok! Heves, Nógrád, Pest megye és a Jászság környékén keresek hölgyet diszkrét kapcsolatra, találkozóra! Az utazás nem probléma!
Hello, Egerben leszünk párommal, október 14-én, szombaton. Estére keresünk egy fiatal, 35 alatti, huncut, sportos és kitartó fiút, aki párommal közösen ellátná a bajom...

Sziasztok dec 29-jan 02 Egerszalókon hölgy partnert keresek wellneszre szállás már lefoglalva élvezzük az év utolsó napjait
Miskolc, Kazincbarcika környékén akinek van autója biszex autós kaland?
Üdv! Hatvan környékén keresek egy hölgyet, diszkrét találkozásokra!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Ma pár akit meg látogathatnék Eger Füzesabony környékén?
Sziasztok.Ma délután,este pár közös fürdözés szex ahol a hölgytag szeret egy méretes szerszámmal játszani.Egerszalók,Demjén.
Sziasztok lányt hölgyet keresek ma délelőtt Muhi és környékén írj a többit megbeszèljük.
Most Miskolcon párt fogadnék belvárosi lakásomba
Sziasztok lányt hölgyet keresek ma delelőtt muhi és környékén írj a többit megbeszéljük.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !