Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Holnap délelőtt, Miskolc, Barcika?? Jó 40es pasival, jó szex?? Írj, írjatok, és tali.
Sziasztok!
Eger és környékén párral ismerkednénk!
Szilveszteri házibuliba is szívesen mennénk…
Eger és környékén párral ismerkednénk!
Szilveszteri házibuliba is szívesen mennénk…
Ma-holnap, hölgy/pár Miskolcon?
Sziasztok! Ápolt, diszkrét bi férfit keresünk harmadiknak hétvégére, esti órákban.
Helyem van, utazni tudj, nem most azonnal, hosszabb haverság, ennek tudatában keresek: férfias aktív bi pasit 40 felett, Eger és messzebbről is.
Sziasztok ma délután vagy este keresnék párt vagy lányt. Akár szex nélküli találkára is.lehet csak masszázs, simogatás vagy közös maszti de akár a hölgy is kiverheti ha csak ennyit szeretne. Lehet csak oral oda vissza vagy csak oda .de akár sex is. Várom leveleiteket pest és nógrád megye
Sziasztok! K. barcika környékén csatlakoznék hölgyhöz, párhoz, hetero alapon, közös élvezetekre.
Sziasztok, Bi kíváncsi, esetleg szintén nős, velem egykorú vagy fiatalabb sráccal ismerkednék/találkoznék Mezőkövesd környékén csütörtökön, hosszabb távú barátság céljából. Privátban elérhető vagyok.
Sziasztok!
Szóló pasiként keresek szilveszteri bulit, Heves megyéből.
Szóló pasiként keresek szilveszteri bulit, Heves megyéből.
Óriási, ezen szakadok a röhögéstől!

Sziasztok valaki borsodban ma egy masszázs helybe megyek párok csajok

Sziasztok! Hatvan környékén hölgyek, párok ma este ?
Feleseg dupla örömére keresünk ...
Párral, hölggyel ismerkedem Borsodból!
Sziasztok 35 Éves nyitott Pasi vagyok Miskolcról Nőt vagy Párt keresek,Helyem van
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok!
Kedves intelligens párokkal ismerkednénk…
Szívesen mennénk szilveszteri házibuliba!
Kedves intelligens párokkal ismerkednénk…
Szívesen mennénk szilveszteri házibuliba!
Holnap estére keresünk Eger környékén
Sziasztok! Hölgy, pár hölgy tagjának örömére csatlakoznék akár most is.Utazni tudok.