Mere vagytok heves megyei bi meleg vagy homokos pasik???? Nagyon elvagytok veszve
Közben úgy alakult hogy a hétköznap nappal, és este is aktuális…
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 20:06

Sziasztok! Péntek-szombat este párhoz hetero alapon csatlakoznék a hölgy kényeztetésére..Gyöngyös+ 50 km.
én térdelnék előtted!, helyem is van.
(Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 11. 14. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv hölgyek, kikapcsolódás pihenés masszázs, nyékládházán? Autó van hozlak viszlek, gyere kapcsolódj ki nálam és élvezd a pihenést.
Edelényben ma este valaki?
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit nőt párt ffit
Itt vagyok
(Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 11. 10. péntek 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Péntek-szombat este párhoz hetero alapon csatlakoznék a hölgy kényeztetésére..Gyöngyös+ 50 km.
Ma éjjel párhoz csatlakoznék Nógrád Heves utazni tudok
Rendszeresen szopnék férfias, ápolt partnert lehetőleg a 40+ korosztályból.

Egerben a héten délutánonként valaki(k) a számba élvezhetne(nének).
Hatvan vagy környékén keresek bi meleg vagy homokos pasit szombat vagy vasárnapi talira
Sziasztok! Szexpartnert (hölgyet, párt, passzivat) keresek akár több alkalomra, hosszabb távra Heves, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Utazás nem gond. Higiénia és diszkréció adott és elvárt! Várom az üzeneteket

Holnap délelőtt Miskolc környéke, kis kaland, valakik? Igényesség fontos.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Ma este párhoz csatlakoznék Heves Nógrád utazni tudok, helyem Salgótarjánban van
Szép napot,
Borsod megyében, Szerencs vonzáskörzetében keresek díszkrét párt vagy hölgyet hetero alapon.☺️ Üdv
Borsod megyében, Szerencs vonzáskörzetében keresek díszkrét párt vagy hölgyet hetero alapon.☺️ Üdv
Holnap délelőtt szeretne valaki egy igényes bi pasival, 18/5 o
s szerszámmal találkozni, csibészkedni???? Írjátok, tali.
s szerszámmal találkozni, csibészkedni???? Írjátok, tali.
Szisztok enyhe bi párral ismerkednek kiváncsikodnek akiknek lenne helye is!