Sziasztok, 50 es parkent keresünk hasonlo koru es gondolkodasu párt baratsag extrakkal, nem egyszeri alkalmat keresünk.Ózd, Kazincbarcika, Miskolc környékéről, fogadni tudunk
Sziasztok!Ma pár Egerszalókok saliris wellness részlegében aki ismerkedne?
Sziasztok Miskolc_Tapolcán vagyunk szívesen ismerkedünk adatlapunk alapján korban ill. alkatban hozzánk illő párokkal..
ZsuTi
ZsuTi

Miskolcon cuckold?
Sziasztok, 50 es parkent keresünk hasonlo koru es gondolkodasu párt baratsag extrakkal, nem egyszeri alkalmat keresünk.Ózd, Kazincbarcika, Miskolc környékéről, fogadni tudunk
Arra vágysz hogy egy fiatal izmos jóképű srác kielégítse mineden vágyad? Jó helyen vagy írj bátran
Barcikai csajos keresek kölcsönös élvezetekre!
Sziasztok! Szombat este feleséget, barátnőt kényeztetnék párjával, vagy előtte …
Az igényes, finom szexualitást, masszázst kedvelő párhoz csatlakoznék.
Máskor nem jó ????
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 27. péntek 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 27. péntek 11:51
Törölt felhasználó (4654815)

Mai napra keresek egy hölgyet Miskolc és vonzáskörzetében!
Mai napra keresek egy hölgyet Miskolc és vonzáskörzetében!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Nyiregyhazi aktiv / bisex pasit keresem.
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Nyiregyhaza
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Nyiregyhaza
Sziasztok!Szombaton Eger és környékén pár,vagy házi buli ahová csatlakozhatnék?
Sziasztok 50 es parkent keresünk hasonlo koru es gondolkodasu párt, baratsag extrakkal.Ozd, Kazincbarcika, Miskolc kornyeke. Fogadni tudunk.
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatná ha elöttük hasznaljak a feleseguket?
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok,
Többes szex terén nyitni vágyó párral, vagy hölggyel ismerkednék. Hosszútávú kapcsolatot keresek.
Magamról annyit árulnék el, hogy testalkatom átlagos. Hetente többször járok sportolni, illetve uszodában is megtalálható vagyok. Azért még alakulóban vagyok. Kocka has fél év múlva van betervezve
Intim borotvált. Tapasztalattal már rendelkezek ezen a téren.
Olyan férfi vagyok, aki megmeri élni a vágyait, így értelemszerűen olyan partnereket keresek, akik hozzám hasonlóan a komfortzónából picit kimozdulnak. Kellően nyitottak.
Merj személyesen találkozni, s ha a kellő szimpátia megvan. Illetve a három igen, akkor probléma nem lehet.
Hatvan és vonzáskörzete .
Többes szex terén nyitni vágyó párral, vagy hölggyel ismerkednék. Hosszútávú kapcsolatot keresek.
Magamról annyit árulnék el, hogy testalkatom átlagos. Hetente többször járok sportolni, illetve uszodában is megtalálható vagyok. Azért még alakulóban vagyok. Kocka has fél év múlva van betervezve

Intim borotvált. Tapasztalattal már rendelkezek ezen a téren.
Olyan férfi vagyok, aki megmeri élni a vágyait, így értelemszerűen olyan partnereket keresek, akik hozzám hasonlóan a komfortzónából picit kimozdulnak. Kellően nyitottak.
Merj személyesen találkozni, s ha a kellő szimpátia megvan. Illetve a három igen, akkor probléma nem lehet.
Hatvan és vonzáskörzete .
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne heteró alapon nőkkel, párokkal átlagos 17-es mérettel utazni tudok országosan privátban írjatok!