12kor indulok nyékre nudira Sárospatakrol,kit vihetek el s visza?lány nö pár?
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok!Barcikai csajost keresnék kölcsönös élvezetekre!
Sziasztok!Ma déltől hármasunkhoz keresünk hozzánk hasonló szex kedvelő sportos,vagy normál testalkatú párt.Nudizás,napozás,medencézés,evés,ivás,zene sex. jó hangulat.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.Privát üzenetben érdeklődjetek.
Augusztus 17től fogadni tudok hetero alapon párokat vagy lányt. Akár hosszabb távra is ismerkedhetünk
Sziasztok. Párt keresnénk ma estére autós,szabadtéri találkozó us érdekel minket.
Egerszalókon ma Saliris fürdőjében valaki-k ismerkedési szándékkal?
Hétfőn Gödöllőn fiut kényeztetnék lakásomon várlak
Szia!
Hogy tudok eljutni a nudira?
Köszi a választ! (Ez egy válasz nudistapeti üzenetére (2023. 08. 12. szombat 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 12. szombat 13:13
Hogy tudok eljutni a nudira?
Köszi a választ! (Ez egy válasz nudistapeti üzenetére (2023. 08. 12. szombat 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Most indulok ki nyékre. Valaki vagy valakik részére lehetnék társ szimplán csak beszélgetése kellemes időtöltése ismerkedésre?
Szia!
Ez hol van pontosan? Leírnád légyszíves! (Ez egy válasz Zsoci üzenetére (2023. 08. 12. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez hol van pontosan? Leírnád légyszíves! (Ez egy válasz Zsoci üzenetére (2023. 08. 12. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnapra keresek (délután inkább) olyan fiút, férfit aki kedveli a crossdresser (női ruhát viselő) pasikat.
Privátban várom az üzeneteket, helyem van fotó legyen valamilyen formában.
Ami fontos!
Borotvált legyél odalent…
Csak a passzív szerepet szeretem, tehát viszonzást nem kérek.
Részletek privátban.
Holnapra keresek (délután inkább) olyan fiút, férfit aki kedveli a crossdresser (női ruhát viselő) pasikat.
Privátban várom az üzeneteket, helyem van fotó legyen valamilyen formában.
Ami fontos!
Borotvált legyél odalent…
Csak a passzív szerepet szeretem, tehát viszonzást nem kérek.
Részletek privátban.
Gyöngyös Hatvan környékén aktív pasi?
Sziasztok!
Ózd és környékén potens férfit kereünk aki ma este csinos feleséget kényeztetne.
Ózd és környékén potens férfit kereünk aki ma este csinos feleséget kényeztetne.
Sziasztok
Ma délutánra, vagy estére, Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Ma délutánra, vagy estére, Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Ma késő este vagy holnap kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok. Jön ki este valaki este pipisre?
Sziasztok! Most indulok ki nyékre. Valaki vagy valakik részére lehetnék társ szimplán csak beszélgetése kellemes időtöltése ismerkedésre?
Miskolcon hely van párnak!
Adatlapunk alapján keresünk kis mérettel.Orál játékra.Vagy hölgyet finom játékra.