Párok, szóló hölgyek partnere lennék kellemes idő eltöltésére. Sátoraljaújhely és környéke. (Sakk, kanaszta és egyéb kártya játékokban jártas vagyok
)

Pártkeresünk maestère,fogadnitudunk ,de utazunk is ! Leveleketprivátba.
Sziasztok!
Ma estérek keresnénk szimpatikus párt Miskolc és környékéről.
Utazni tudunk, helyünk is akad, ha odáig fajul a dolog
Ma estérek keresnénk szimpatikus párt Miskolc és környékéről.
Utazni tudunk, helyünk is akad, ha odáig fajul a dolog
Miskolc nagy város biztos találsz ma valakit ..hajrá
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 08. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 14:06
Törölt felhasználó (4712053)

Sziasztok Miskolcon ma valaki?
Sziasztok Miskolcon ma valaki?
Ma este van ráérő hetero srác aki meztelenkedne dumálgatna a nyéki tónál?
Hm igaz nem vagyok profi de finom dédelgetésben megállom a helyem....csak úgy gondoltam megjegyzem titkon
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2023. 07. 08. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (931596)

Sziasztok ! Miskolc és 30 km körzetében van olyan NŐ akit megmasszírozhatok ? Tanultam svéd és a jóni masszázst is ! Csak Nők !!!
sziasztok párokkal ismerkednénk pesten akár ma
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akik kifejezetten szeretik az EXTRA nagy és vastag intimet... magas, fiatal, sportos pasi vagyok! Utazni tudok!
Sziasztok! Párt keresünk mára! Fogadnitudunk de utazunk is,leveleketprivátba.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok ! Miskolc és 30 km körzetében van olyan NŐ akit megmasszírozhatok ? Tanultam svéd és a jóni masszázst is ! Csak Nők !!!
Az adatlapodon azt irod nyitott vagy mindenre is !! Esetleg egy kis biszexben is benne vagy?
(Ez egy válasz mrtn445 üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 10:01

Kazincbarcikán hölggyel találkoznék,fiatal srácként. Kor/testalkat nem számít, egyedül lakom

Az adatlapodon azt irod nyitott vagy mindenre is !! Esetleg egy kis biszexben is benne vagy?
(Ez egy válasz mrtn445 üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 10:01

Kazincbarcikán hölggyel találkoznék,fiatal srácként. Kor/testalkat nem számít, egyedül lakom

Kölcsönös franciára keresnék barcikai csajost!
Tiszafüreden keresnék hölgyet, urat szexre. /szopatás, szexjátékok/
sziasztok szivesen ismerkednénk párokkal mai nap folyamán
Oral kedvelo holgyet keresek.
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap