Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
Csinos párhoz csatlakoznék, akár mindkettőjük orális kényeztetésére. Sárospatak Tokaj Szerencs környékén.
Kedves Zempléni párok!
A csütörtöki napon, napközben Szerencs-Tokaj-Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén találkoznék egy szimpatikus, határozott párral, akikkel megélhetnénk egy emlékezetes hármas együttlétet.
Én egy 39 éves, 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok.
Valóban találkozni szeretnék, nem álmodozom, hanem konkrét elképzeléseim vannak!
Nem szeretnék sem a Ti, sem a magam idejével játszani, így kérem, hogy csak abban az esetben írjatok, ha valóban találkozni is szeretnétek.
Várom a megkereséseteket!

A csütörtöki napon, napközben Szerencs-Tokaj-Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén találkoznék egy szimpatikus, határozott párral, akikkel megélhetnénk egy emlékezetes hármas együttlétet.

Én egy 39 éves, 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok.
Valóban találkozni szeretnék, nem álmodozom, hanem konkrét elképzeléseim vannak!
Nem szeretnék sem a Ti, sem a magam idejével játszani, így kérem, hogy csak abban az esetben írjatok, ha valóban találkozni is szeretnétek.
Sziasztok!
Eger-Ózd között keresek nagy méretű potens férfit!
Előny a sportos testalkat!
Eger-Ózd között keresek nagy méretű potens férfit!
Előny a sportos testalkat!
Sziasztok
Ma ejszakàra keresünk 3.nak elsősorban lányt vagy párt.
Ma ejszakàra keresünk 3.nak elsősorban lányt vagy párt.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Párhoz csatlakoznék akár bi alapon is. Heves, Borsod és Nógrád előnyben
Kedves Zempléni párok!

Sziasztok!
Estere partnert keresek, Heves megye vagy kornyekerol.
Kerlek privatban irjatok!
Estere partnert keresek, Heves megye vagy kornyekerol.
Kerlek privatban irjatok!
Párt kukkolnék nálam Miskolc belváros
Sziasztok, hölgy tàrsaságàt keresem max 35- ig, csütörtök pèntek vagy szombat. Többi privàtban ✌️
Hétvégei gangbanghoz keresek megbizhato hölgyet,párt,párokat.Sajnos sok kamusba futottam bele az elmult hetekbe ne fussunk felesleges köröket.Kommunikacio privatban azutan viber
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv!
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv!

Szia.milyen idõs vagy?
(Ez egy válasz Papaka üzenetére (2025. 03. 04. kedd 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 04. kedd 08:07

Sziasztok.Párt nyalnák szopnák Ózd és környékén,hely van de utazni is tudok.Hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!
Sziasztok.Párt nyalnák szopnák Ózd és környékén,hely van de utazni is tudok.Hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!
Sziasztok!Barcikai fejőnőt keresnék!

Sziasztok!
Március 9-13-ig Egerben leszünk, szívesen ismerkednénk párral, pasival. (Fiatal pasi előnybe.)
Privátba írj.
Március 9-13-ig Egerben leszünk, szívesen ismerkednénk párral, pasival. (Fiatal pasi előnybe.)
Privátba írj.
Szia ! Esetleg egy másik időpont ? Ja és biszexben is benne vagy ?
(Ez egy válasz NagyRob üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 03. hétfő 19:40

Sziasztok unatkozó párok és lányok! Mai estére keresek partnert vagy partnereket Miskolcon!
Sziasztok unatkozó párok és lányok! Mai estére keresek partnert vagy partnereket Miskolcon!
Demjéni fürdőben kis játék?/hölgypár/