Szombat-Hétfő késő este vagy Vasárnap-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Alapos punci-nyalásra keresek Hölgyet!!!
Sziasztok!
Szombat délutánra vagy estére párt, hölgyet keresek!
Szombat délutánra vagy estére párt, hölgyet keresek!
Sziasztok.! párt keresek nudizás,napozás,sex.,cuckold.Napozó ágyak,medence,zene,telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Sziasztok! Barcika és környékén keresnék hölgyet,kölcsönös élvezetekre!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Bogacson esetleg valaki/k ma este ?

Sziasztok! Heves megye és környékén párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, vagy hölggyel Ismerkednék ma este…
A társkereső adatlapomon szereplő dologra keresek egy határozott, telhetetlen hölgyet!
Sziaaztok! Swinger buli lesz mostanában itt a környéken esetleg?
Sziasztok.ma egerben keresek aktiv fiut.akár egyoldaluan is.
Sziasztok.GYÖNGYÖS környéki párral ismerkednék!
Fiatal,vékony,magyar pasi vagyok!
Fiatal,vékony,magyar pasi vagyok!
Holnap este azaz szombaton/nógrádban/ rockabilly koncert.
Párok,csajok?
Szállás adott,és egy játékos, potens pasi
Párok,csajok?
Szállás adott,és egy játékos, potens pasi
Gyöngyösösön helyel rendelkezö biszex vagy meleg párt keresek 3mas élvezetekre.csak azok keresenek akiknek valoban számit a diszkréció és a higénia heti 1 2 alkalomra max.anyagiaktol mentesen!!!! Akit érdekel privátba keresen
Szia ! A közeledben vagyok és azt szeretném a biszexben amit te ! Holnap délelőtt helyem is van ! A többi tőled függ ! Telszam csere privátban ok !
(Ez egy válasz barcika77 üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 27. csütörtök 11:07

Kazincbarcikáról és közvetlen környékéről keresnék szexhavert ma délutánra. Rendszeres találkozásokra. Ki szeretnék próbálni sok mindent. Közös hoki, orál...
Ma,holnap este hölgy,pár kellemes órákra?Helyem van,Eger közelében.
Sziasztok.Holnap párt keresek nudizás,napozás,sex.,cuckold.Napozó ágyak,medence,zene,telkemen a Tisza tónál Sarudon.
sziasztok most 7vegen feleseget hasznélnék a ferje elott akit ez izgatná? hely kellene utazni tudok

Törölt felhasználó (4294812)

Feleség dupla örömére keresünk férfit ......
Egyoldalúan szopnék 40+, férfias, kocsival vagy hellyel rendelkező, nemdohányzó pasit.
Vékony, helyes, biszex passzív srác vagyok.