----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék, hetero alapon! Sexeljünk☺️☺️☺️☺️
Holnap estére hölgyet vagy párt keresünk többesre.Mi 2 pasi 1 hölgy vagyunk.Szerencs melletti diszkrét házamban
Sziasztok!
Mai nap esetleg pár, aki hölgy örömére keres fiatal pasit ?
Mai nap esetleg pár, aki hölgy örömére keres fiatal pasit ?

Gödöllőn rendszeresen oráloznék fiatal srácnak
Sziasztok, élö sorban párral ismerkednénk meg közös hancurra de ff. is szóba jöhet 45 éves korig de itt a párom dönt. hogy ki legyen.. A részleteket WhatsApp. On vagy viberen megbeszélnénk. Szép napot mindenkinek.
Egerben keresek olyan építőipari vállalkozót aki egy friss szakmás egri pasit foglalkoztatna hétvégén vagy hétköznap délutánonként. Szakma: festő. Tapasztalat szerzés a cel. Kettőnk között bármi lehet

Elsősorban hölggyel ismerkedem,de heteró párral is barátkozom.
Sziasztok.Párt keresek ma nudizás,medencézés,szex.Telkemen s Tisza tónàl erre a célra kalakított helyen.Lehetünk többen is.Privàt üzentben keressetek.
.
Sziasztok! Miskolci duci hölgytagú házaspár hölgytagjának kinyalására keresünk HETERÓ pasit! Elvárásaink: kisebb intimméret, s képcsere itt a találka elött!
Kazincbarcikai hölgyet kényeztetnék, akár viszonzás nélkül is.
Nőt esetleg párt keresek Eger- Mezőkövesd- Bogács-Miskolc vonalon
Helyem van ès utazni is tudok.Egyedülálló vagyok. Strand,vacsora,kávè,bármi lehetsèges.
Helyem van ès utazni is tudok.Egyedülálló vagyok. Strand,vacsora,kávè,bármi lehetsèges.
Sziasztok!
Kukkolót keresünk aki meglesne minket szex közben. Gyöngyösön a héten valamelyik délután 6 óra magasságában.
Lehet nő és pasi is. Érdeklődni privátban
Kukkolót keresünk aki meglesne minket szex közben. Gyöngyösön a héten valamelyik délután 6 óra magasságában.
Lehet nő és pasi is. Érdeklődni privátban

Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv

Sziasztok.párt keresek ma délutánra kózös nudizàs,szex,hüsölés a medencében Sarudon telkemen.
Salgótarján -Eger- Hatvan- Gyöngyös vonalon a 21 és 23-as főút mentén szivesen ismerkednék normális biszex vagy kíváncsi hetero pasival, férfias adottsagúval. Legyél 80 kg fölötti férfias, korrekt! Írj privát üzenetet!
Kérésre személyre szabott videók készítését vállalom
27 éves Egri pasi vagyok.

Kazincbarcika környékén keresek unatkozó, nőket kortól függetlenül.