Sziasztok Egerben segítene vagy megmutatná valaki hogy kell fotót feltölteni a profilomhoz,szeretnék pár képet vagy masztizós videót feltenni a sikeresebb társkeresés miatt előre is köszi
Vasárnap-Kedd késő este vagy Hétfő-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok! A mai napon szívesen találkoznék olyan Nővel aki szeretné jól érezni magát! 30+os férfiként,ápolt,normális testalkattal keresek olyan partnert aki szívesen találkozna velem.
Sziasztok ma délután keresek passzív partnert miskolcon autóm van,helyen sajna nincs
----szeretel-----nekem ennyi elég is mindent elmond
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 27. vasárnap 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 27. vasárnap 06:23

Törölt felhasználó (4550812)

Válasz ment!de viszonzás nelkul!ugy néz ki csak írogatni szeretel!akkor minek irkálsz?
Miskolcon kinek lenne kedve egy 32 éves sráchoz?
De ha jobban tetszik (: "használhatsz" is!!! Nagyon sok megoldás érdekel! Írj és megbeszéljük
(Ez egy válasz astra1414 üzenetére (2022. 03. 27. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 27. vasárnap 10:45

Sziasztok! A mai napon szívesen találkoznék olyan Nővel aki szeretné jól érezni magát! 30+os férfiként,ápolt,normális testalkattal keresek olyan partnert aki szívesen találkozna velem.
Sziasztok máma este szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Sziasztok!Ma vagy holnap estére párt keresek közös nudis termálfürdőzéshez,dugáshoz.magas sportos ápolt pasi,nagy mérettel..Heves megye.
Sziasztok!
Hölgyek!
Párok!
Hétfőtől-péntekig Hölgyet illetve Párok hölgy tagjait szeretném kényeztetni!!!
Yoni-lidgam masszázs,nyelv használat orgazmusig vagy esetleg odaadó szeretkezés!!!
Délelőtti órákban helyem is van de bármire nyitott vagyok!
Hatvan és környéke!
Hölgyek!
Párok!
Hétfőtől-péntekig Hölgyet illetve Párok hölgy tagjait szeretném kényeztetni!!!
Yoni-lidgam masszázs,nyelv használat orgazmusig vagy esetleg odaadó szeretkezés!!!
Délelőtti órákban helyem is van de bármire nyitott vagyok!
Hatvan és környéke!
Hölgyeim!Normális,diszkrét kapcsolatot keresek,Miskolc-Mezőkövesd környékén.
Miskolcon illetve vonzáskörzetében párokhoz csatlakoznék! Kép az adatlapomon ha bejelölsz kapcsolatra! Keressetek bátran minden érdekel!
Sziasztok!
Hétfőn és kedden hölgyet, párt keresek !
Borsod megye.
Hétfőn és kedden hölgyet, párt keresek !
Borsod megye.
Mezokovesd Miskolc kornyeken szopnalak ma autoban..szabadban.
Ma lenne valaki Egerben akinek lenne kedve játszani! Én egy 36 éves ffi vagyok!! Párok lányok?!
Pár(lány bisex, fiu hetero) keres nagyfarkú, kitartó(egész éjjel) fiút közös programokhoz, estékhez
(Esetleg ha kölcsönös a szimpátia, egyedülálló lánnyal vagy párral is barátkoznánk).
Helyünk van de autónk is, utazni is tudunk. Sőt! Kedveljük az izgi programokat. Ha távolabb élsz de van valami jó ötleted hétvégére
Lehet benne vagyunk

(Esetleg ha kölcsönös a szimpátia, egyedülálló lánnyal vagy párral is barátkoznánk).
Helyünk van de autónk is, utazni is tudunk. Sőt! Kedveljük az izgi programokat. Ha távolabb élsz de van valami jó ötleted hétvégére

A sikeresebb társkeresés miatt valaki készítene rólam pár fotót vagy videót amit ide fel is töltene nekem a profilomhoz meghálálom
Hétfő-Kedd késő este vagy Kedd-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok. Ma este szopnék ápolt férfit
Miskolcon vagy környékén keresek párt ma este, akiket nézhetnék szex közben.