Sziasztok ápolt párhoz csatlakoznék, heteró alapon.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok
Hölgyet keresnék a mai napra.
Idősebb illetve fiatalabb korosztály is szóba jöhet!
Helyem van.
Hölgyet keresnék a mai napra.
Idősebb illetve fiatalabb korosztály is szóba jöhet!
Helyem van.
Sziasztok!Párt keresek ma ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal autóban,szabadban vagy közös strandolással,fürdőzéssel kombinálva.
Szia mi egy par vagyunk irj privatba
(Ez egy válasz Spartacus üzenetére (2023. 04. 22. szombat 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 22. szombat 12:16

Sziasztok!Ma este,párt fogadnék igényes apartmanban a Tisza tónál Sarudon itt alvási lehetőséggel,éjszakáig tartó Hármas,cuckold.Magas,sportos,nagy méretű ápolt pasi.
Barcikai csajost keresnék! Urakat nem!
Sziasztok szívesen ismerkednék heves megyében és Nógrád megyében nőkkel párokkal
Sziasztok! Ma este egy normális pár?
Létezik?

Edelény környékén ismerkedünk..Hàzaspàr vagyunk..
Sziasztok! Hölgynek, párnak (hetero alapon) lennék kellemes társasága, ma este…
Sziasztok! Nyíregyházán aktív/uni, helyes-férfias srác-pasi??
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Mezőkeresztesen valaki? Írjatok
Sziasztok!Ma este,párt fogadnék igényes apartmanban a Tisza tónál Sarudon itt alvási lehetőséggel,éjszakáig tartó Hármas,cuckold.Magas,sportos,nagy méretű ápolt pasi.
Szervusztok, a hétvégén, és a jövő hét elején Miskolcon tartózkodom, hölgyek-párok társaságával dobnám fel az itt töltött időt.
Sziasztok !
Április 30-án estére párként férfi hetero alapon keresnénk szállást Demjénben vagy Egerszalókon, akár közös éjszakai fürdőzéssel egybekötve ! Csak privát levelet várunk ! Kérjük olvass adatlapot hogy ki nem jöhet szóba, csak a felesleges problémák elkerülése végett !
Április 30-án estére párként férfi hetero alapon keresnénk szállást Demjénben vagy Egerszalókon, akár közös éjszakai fürdőzéssel egybekötve ! Csak privát levelet várunk ! Kérjük olvass adatlapot hogy ki nem jöhet szóba, csak a felesleges problémák elkerülése végett !
Sziasztok! Hölgynek, párnak (hetero alapon) lennék kellemes társasága, ma este…
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!