Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Szentpéteri Kapu, Pozsonyi úti garázsoknál (a vasút mellett) szerintem megoldható a dolog. Csütörtök vagy péntek este szívesen kukkolnálak ott titeket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 14:06

Törölt felhasználó (4520002)

Miskolcon szabadba szopatnám párom. Tud valaki jó helyet? Kukkolókat keresünk
Szombaton párral ismerkednénk. Helyünk van Nógrád megyében.
Sziasztok!
Pár keres párt, közös nyaralásra, augusztusra. Csak Privi!!!
Pár keres párt, közös nyaralásra, augusztusra. Csak Privi!!!
Miskolc és környékén keresünk férfit aki beszállna feleség dupla örömére ......
Salgótarján- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös (21-es út) és 23-as út mentén Eger-Ózd vonalon keresek normális, férfias biszex pasit, mint én vagyok! Legyél férfias, intelligens, diszkrét és 80 kg fölötti! Írj privát üzenetet!
Sziasztok!
Kezdő szobafestőként keresek egy szakembert akivel hétvégente eltudnék menni dolgozni és tapasztalatot gyűjteni. A többi megbeszélés kerdese! Eger!!
Kezdő szobafestőként keresek egy szakembert akivel hétvégente eltudnék menni dolgozni és tapasztalatot gyűjteni. A többi megbeszélés kerdese! Eger!!
Hatvan most valaki
Sziasztok! Hölgy , pár hatero alapon, szivesen csatlakoznék egy jó kis hármasra☺️
Ismerkednèk
Hölggyel, párral
Hölggyel, párral
Holnap este Szerencs melletti diszkrét lakásomon párt párokat fogadnék.Mi 2 pasi 1 hölgy vagyunk.Ápolt diszkrét csapat vagyunk.Esetleg jó méretü ápolt pasit bisex is jöhet a barátom is az.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Elvileg ráérek, attól függ mikor szeretnétek, és mit
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 22:39

Törölt felhasználó (4703466)

Sziasztok!
13-án Sárospatakon férfi vagy pár ?
13-án Sárospatakon férfi vagy pár ?
Hali!
Még mindig él amit a múlt héten privátban beszéltünk:
Gyere Egerbe és élvezd tele a szám. (Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 14:54
Még mindig él amit a múlt héten privátban beszéltünk:
Gyere Egerbe és élvezd tele a szám. (Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok holnap délelőtt Ózd 50km korzeteben orális játékokra keresek kor alkat nem számít
Sziasztok holnap délelőtt Ózd 50km korzeteben orális játékokra keresek kor alkat nem számít
Sziasztok ! Puncit nyalnék Miskolcon 20 km vonzás körében .
Holnap reggel Hatvanba ismerkednék
Hello, most ráérsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 11:46
Törölt felhasználó (873006)

a 21-es út mentén pár, lány esetleg 35 éves korig sráccal találkoznék. Semmi jónak nem vagyok elrontója.
Salgótarján- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös (21-es út) és 23-as út mentén Eger-Ózd vonalon keresek normális, férfias biszex pasit, mint én vagyok! Legyél férfias, intelligens, diszkrét és 80 kg fölötti! Írj privát üzenetet!