Szerencs mellett hölgyet párt fogadok diszkrét körülmények között.Egyedülállo jóképü pasi vagyok és jó partner.
Miskolcon szabadba szopatnám párom. Tud valaki jó helyet? Kukkolókat keresünk
Sziasztok , egy meztelen SUPOzáshoz keresek egy vagy több Hölgyet ! Miskolc környékén !
Sziasztok! Ma estére ápolt partnerünket keressük orális szexre. Bi beállítottság előny.
Csak valós pàrral illetve hölgyel ismerkednék, hétköznapi talàlkàra, kitöltött adatlappal, képekkel és videóval is rendelkezem. Többi információért privát üzenetben érdeklődj. Csak heteró alapon! Köszönöm
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
Sziasztok ! Ma esetleg pár/hölgy aki szeretne találkozni?

Sziasztok 50es molett pár szivesen meg látogatna párt pasit vad szex céljából csütörtök péntek lenne aktuális.⁶
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Mai és holnapra keresnék szexpartnert aki eljönne hozzám Tiszafüredre.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Aktiv ferfi Miskolc Eger kornyeken?
Sziasztok
Július vége felé pár napot eltöltünk Egerben és Tiszafüreden. Szeretnénk megismerni egy hölgyet aki elfogadja adatlapunkon leírtakat és megfelel neki ez a felállás. Tudjuk lehetetlent keressük de ….
Július vége felé pár napot eltöltünk Egerben és Tiszafüreden. Szeretnénk megismerni egy hölgyet aki elfogadja adatlapunkon leírtakat és megfelel neki ez a felállás. Tudjuk lehetetlent keressük de ….
Kedd kora délután Miskolcon szopatrnék. 70-es ápolt férfi vagyok, hely kell.
Barcikai csajost keresnék! Urakat nem!
Le vagyok tiltva nálatok.
. (Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
. (Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Miskolc barlangfürdőröl mit lehet tudni? Érdemes elmenni, párok szoktak lenni?
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 01. szombat 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 01. szombat 19:35
Törölt felhasználó (4665900)

Én szívesen találkoznék veletek.
?
(Ez egy válasz Dickmilk üzenetére (2023. 07. 01. szombat 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 01. szombat 19:00

Miskolc, barlangfürdőben éjszakai fürdőzés,van lányok hölgyek vendégeim vagytok ,a többit "Csillagteremben"megbeszéljük.
Hozlak viszlek.
Hozlak viszlek.