Akár a mai napra vagy hétfőre .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 07:10
Törölt felhasználó (4294812)

Feleség többes örömére keresünk férfit akár férfiakat .
Ma este párt fogadnèk Szerencs melletti diszkrét otthonomban.Jó partner vagyok jó mèrettel
Ma hölgy vagy pár aki[k]eltöltenènek egy kellemes estét,éjszakát?Eger környékén,helyem is van.
Ma este szivesen talalkoznek parral, holggyel.
Nagyméretű pasikat szopnék Gyöngyös Hatvan Gödöllő
Feleség többes örömére keresünk férfit akár férfiakat .
37 éves,sportos,odaadó,kitartó pasi vagyok!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szabadidő kellemes eltöltésére szívesen ismerkednék Hölgyekkel,Párokkal!
Bővebb infó az adatlapomon!
Bővebb infó az adatlapomon!
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok!
Ma és holnap este Egerben vagyunk, és kedves intelligens párral szívesen ismerkednénk.,,
Ma és holnap este Egerben vagyunk, és kedves intelligens párral szívesen ismerkednénk.,,
Sziasztok.
Miskolcon ismerkednék adatlapom alapján
Miskolcon ismerkednék adatlapom alapján

Ma és holnap este akár napközben szivesen fogadnék párt vagy párokat Szerencs melletti diszkrét lakásomba.Jó képü pasi vagyok jo mérettel
Sziasztok!Párt keresek holnap Sarudon a Tisza tónál autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni ha pàrját előtte dugjàk szopatják egy méretes szerszámmal.Jó idő esetén akár strandolással napozással egybekötve.
Szombat este párt fogadnék.lakás van.
Sziasztok!
Ma este Gyöngyös és környékén szívesen kukkolnék párt vagy akár csatlakoznék is. Szívesen kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Ma este Gyöngyös és környékén szívesen kukkolnék párt vagy akár csatlakoznék is. Szívesen kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Sziasztok! Ma vagy holnap esti talira keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó srácot vagy párt max 50 éves korig Borsod vagy Szabolcs megyéből.
Ma délelőtt kölcsönzés oral vagy egyoldaluann szophatsz Ózd
Sziasztok!
Ma délelőtt párt tudok fogadni miskolc mellett.
Ma délelőtt párt tudok fogadni miskolc mellett.
Szia. Ha közelbe vagy írj!
Miskolc (Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolc (Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Magányos Hölgyekkel,esetenként párokkal szívesen ismerkednék!
Többes együttlétben tapasztalt,odaadó Pasi!
Többes együttlétben tapasztalt,odaadó Pasi!