Ózd kornyeke ko szopna le holnap délelőtt
Sziasztok!
Holnap Sátoraljaújhelyen, Sárospatakon vagy a környékén örömmel szexelnék hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Szimpátia és hely szükséges.
Holnap Sátoraljaújhelyen, Sárospatakon vagy a környékén örömmel szexelnék hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Szimpátia és hely szükséges.
Igényes hölgyet, pár hölgy tagját szívesen masszírozom.
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Sziasztok! Ma estére Füzesabony környékén keresek lányt, hölgyet, asszonyt, vagy párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgytag örömére!
Hely megoldható!
Hely megoldható!
Hölgyet,párt keresek minden jóra.Akar ma este is,Eger környékén.
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít
Magányos Hölgyekkel,esetenként párokkal szívesen ismerkedem!
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Heves megyében keresek párt,a hölgy örömére.
Délelőtt érnék rá, utazni tudok.
Délelőtt érnék rá, utazni tudok.
Barcikai nőt keresnék!Urakat nem!
Aktív pasival taliznék ma
Délelőtt Hölgy aki minőségi kényeztetésre vágyik?
Hatvan és környéke?
Hatvan és környéke?
Angol tanárt keresek egerben heti 1-2 oktatásra. Én 27 éves egri pasi vagyok. Üzenetben jelentkezz kerlek.
sziasztok most 7 vegen ra ero pár van-e itt ahol a ferje elott megdughatnam a fekeseget? Hely kellene utazni tudok!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok bi pasit keresek Gyöngyösön vagy párt lehetöleg helyel rendelkezöt.diszkrécio higénia adot és elvárt
Sziasztok! 28 éves, női fehérneműs, nőies szub CD keres domináns férfit
Izmos, vagy teltebb testalkatú, férfias pasik jelentkezését várom (95-100kg+) elsősorban Borsod és Szabolcs megyéből. Főként a nálam idősebb korosztály érdekel, ami nagyon izgatna az a szexuális és fizikális dominancia. Nagyobb méret előny

Sziasztok! A hétvégén szívesen kalandoznánk Eger és környékén.
Egymás előtti és finom gyengéd lányos játékra keresünk kezdő párt.
Egymás előtti és finom gyengéd lányos játékra keresünk kezdő párt.
Sziasztok! Párokhoz, illetve szóló nőhöz csatlakoznék! Magas, sportos, fiatal pasi vagyok extra nagy 23/6centis intimmel. Ennek tudatában keress!