Miskolcon párt fogadnék lakásom holnapi nap.
Gyöngyös környékén most ráérő hölgy vagy pár?
Sziasztok!
Ma estére keresek Miskolcon és környékén hölgyet vagy párt,
közös élmények végett. Hármasban tapasztalatom van. Imádom más asszonyát közösen kényeztetni.
Ma estére keresek Miskolcon és környékén hölgyet vagy párt,
közös élmények végett. Hármasban tapasztalatom van. Imádom más asszonyát közösen kényeztetni.
Sziasztok.Párt nyalnák,szopnák Ózd és környékén!! Hely van de utazni is tudok!Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!!!
Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajtad teljesen arc nélkül diszkréten. Kor nem. Ápoltság diszkréció fontos. Szép napot mindenkinek. Mail Címem az adatlapon.
Sziasztok! Még mindig várom azt a csodálatos Mercis 30- as párt akivel Bánrévén találkoztam!
40-es bi vagy meleg pasi miskolc? Akar parok is 40 tol. Irjatok privatban
Hellyel rendelkező, elhanyagolt hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Sziasztok!
Esetleg péntek vagy szombat napközben szívesen segítek! (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 19:37
Esetleg péntek vagy szombat napközben szívesen segítek! (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4759399)

Andi vagyok. Ki verné ki velem a pasim faszát MOST!!!
EGER mellett
EGER mellett
Andi vagyok. Ki verné ki velem a pasim faszát MOST!!!
EGER mellett
EGER mellett
Üdv.
Ismerkednék magányos miskolci egyedülálló hölggyel! Irj üzit
Ismerkednék magányos miskolci egyedülálló hölggyel! Irj üzit
Szia és kivell szeretnél?
(Ez egy válasz kyoto üzenetére (2025. 02. 26. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajtad teljesen arc nélkül diszkréten. Kor nem. Ápoltság fontos. Szép napot mindenkinek. Címem az adatlapon.
Pentek,szombat estére keresünk pasit nagycicis, érzéki hölgy kenyeztetésére.Eger-Miskolc környéke,helyed legyen.
Sziasztok!
Unatkozó, vagy otthon elhanyagolt Nő társasága lennék!
Unatkozó, vagy otthon elhanyagolt Nő társasága lennék!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
40- es spotos férfi párokkal ismerkedne Borsod megyében.
Érett korosztály előnyben.
Szép napot!
40- es spotos férfi párokkal ismerkedne Borsod megyében.
Érett korosztály előnyben.
Szép napot!
Sziasztok! Hölgyeket, párokat keresek nap közbeni találkozóra Miskolc-Hatvan vonalon. Sok sikert mindenkinek!
Borsodi férfi ismerkedne!!!