Ma késő este vagy holnap kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Szombaton Gyöngyösön hölgy/pár esetleg idősebb pasi? Én 27 éves normál alkatú Egri pasi vagyok!
Sziasztok!
Holnap késő délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő környékén szívesen találkoznék hölgyel , vagy csatlakoznék párokhoz 3. nak!Normális,megbízható, igényes, ápolt pasi vagyok!
Várom leveleiteket! Szép estét!!
Holnap késő délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő környékén szívesen találkoznék hölgyel , vagy csatlakoznék párokhoz 3. nak!Normális,megbízható, igényes, ápolt pasi vagyok!
Várom leveleiteket! Szép estét!!

Holnap este Eger környékén ismerkednénk
Hali. Heves megyében partnert keresek adatlapom alapján! Nem levelezni szeretnék!
Hölgyekkel,párokkal szívesen ismerkednék!
Minden infó az adatlapomon!
Kissebb party-kon is szívesen részt vennék!
Minden infó az adatlapomon!
Kissebb party-kon is szívesen részt vennék!
Ma nem késő esti órákban egy kis móka?
fiatal sportos srác vagyok
nem csak ígérgetek

Igen!
Lesz is talim,vannak azért élő emberek is itt! (Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2023. 05. 07. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 07. vasárnap 09:12
Lesz is talim,vannak azért élő emberek is itt! (Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2023. 05. 07. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Te eljutottál egyáltalán odáig, hogy valaki "írogat", BAZ/Heves megyében? Gratulálok, már az maga teljesítmény... Mert én még női profilt sem igazán látok ezekben a megyékben (ami nem kamu).
Csinos fiatalos párt keresünk, esetleg nyitott hölgyet bi hajlammal. Fogadni tudunk!
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére. Júniusi talihoz
Sziasztok. Lehet még jelentkezni? 40es heterogén pasi vagyok.
(Ez egy válasz Heterofiuthármasra üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali.
Keresgélnék!
Keresgélnék!
Egerben keresek olyan hőt vagy párt aki havi 1-2 rendszeres talalkában benne lenne. Esetleg 45+ os pasit is keresek aktivat! Egri 27 éves jó megjelenésű pasi vagyok.
Sziasztok!
Biszex párral ismerkednék, mindhármunk örömére.
Biszex párral ismerkednék, mindhármunk örömére.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok! Most megyünk fel a Mátrába a természetbe szexelni. Volna kedve Gyöngyös környéki hölgynek, párnak csatlakozni hozzánk? Csak most kora délután aktuális…
Sziasztok.. 46 éves hatvani férfi vagyok.. párokhoz csatlakoznék, utazni tudok, heves-nógrád-pest -jász megye... Bi érdeklődés ok. Viber jó ha van..
Ózd és környékén biszex pár?Vagy barátnőm részére biszex vagy leszbikus hölgy?
Te eljutottál egyáltalán odáig, hogy valaki "írogat", BAZ/Heves megyében? Gratulálok, már az maga teljesítmény... Mert én még női profilt sem igazán látok ezekben a megyékben (ami nem kamu).
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 06. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 22:32
Törölt felhasználó (4685754)

Sziasztok!
Olyan Hölgy társaságát keresem aki nem csak írogatni szeret hanem meg is meri és meg is akarja élni amiről álmodozik!
Szóval ha le mered írni mire vágysz és ténykeg akarod is,hogy ezt valaki megtegye akkor írj!
Üzenet módosítása
Olyan Hölgy társaságát keresem aki nem csak írogatni szeret hanem meg is meri és meg is akarja élni amiről álmodozik!
Szóval ha le mered írni mire vágysz és ténykeg akarod is,hogy ezt valaki megtegye akkor írj!
Üzenet módosítása
Salgótarjánban ma valaki egy gyors élvezésre nem ér rá?