Sziasztok adatlapom szerint keresek
Egerben leszunk hétvégén wellneszezni
Szívesen ismerkednenk, baratkoznank párokkal vagy esetleg hetero fiúval
Szívesen ismerkednenk, baratkoznank párokkal vagy esetleg hetero fiúval
Biszex hölgyet keresek párom részére.Nagyon szeretne kényeztetni egy hölgyet,és aki viszonozná is!
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet Miskolcon, ahol nap közben is el lehet vonulni hölggyel? Nem búvóhelyre gondolok, hanem akár közeli erdős rész vagy elhagyatott hely, vagy bármi ilyesmi érdekel.
Tudtok olyan helyet Miskolcon, ahol nap közben is el lehet vonulni hölggyel? Nem búvóhelyre gondolok, hanem akár közeli erdős rész vagy elhagyatott hely, vagy bármi ilyesmi érdekel.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok. Nőt, vagy szimpatikus,ápolt párt keresek.
Miskolc vki?
Valaki a héten a számba élvezhetne Egerben.
Sziasztok diszkrét ápolt betegségetöl menetes roma pasi vagyok.diszkrét szopni imádot keresek .Gyöngyösön .csak valos valoban szopni szeretö keresen autos tali is érdekel.romák is irhatnak.(titokban keresek ) enek tudatában keres privátba
Sziasztok valaki hatvan környèkèn ma reggel szopnèk
Nagy intimmel pasi a feleségem örömére? 19-cm től felfelé!!
Vagy esetleg vastagabb

TE KAMUS vagy!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 29. vasárnap 15:24
Törölt felhasználó (4326632)

Nekem van.
Hali!
Borsod illetve Heves környékéről keresek lányokat orálra. Esetleg zsebpénzért cserébe is. Autós sztori érdekelne leginkább. 26F
Borsod illetve Heves környékéről keresek lányokat orálra. Esetleg zsebpénzért cserébe is. Autós sztori érdekelne leginkább. 26F
Nekem van.
(Ez egy válasz Ingyenszoba üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Valakinek búvohely?
Barcikai hölgyet keresnék! Urakat nem!
Ma délután valaki esetleg Miskolc környéken ? Hölgyek ?
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Hölgyek,Párok,Swingerek társaságát keresem!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Sziasztok!! Párt meglátogatnék ma este kényeztetném a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt esetleg csak nézném őket…… amit szeretnétek! Diszkrét, megbízható nem független ffiként!!!