Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szombat estére keresek normális/korrekt párt, helyem nincs de utazni tudok. Privit Írj ! Üdv
miskolc környékén egy vastagat ?

Sziasztok !Ismerkednék igényes nőkkel esetleg párokkal Miskolc és környékéről,cuckold is szóba jöhet !Én egy 38 éves jóképű ,igényes ,Miskolci férfi vagyok !Varom a jelentkezésetek!Köszi
Sziasztok!Szombat este Egerszalókon a Nosztalgia termál fürdőben,párral ismerkednék.
Sziasztok holnap délelőtt napközben esetleg hölgyek vagy párok van kedvetek találkozni? 24 éves szingli pasi vagyok nagy intimmel

Sziasztok szívesen találkoznék mai napon késü esti órákban kisnána és Recsk körül nő vagy párral
Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek! Miskolc környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal! Ha sikerül, a párom is jönne velem. Szóval keressetek nyugodtan! Legyen szép új évünk!

Sziasztok. Salgótarjánban ma 17 től egy kis pasis játék? Kor Alkat mindegy..
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

sziasztok feleseget dugnek a férje elott de vele közösen is !Enyhe bi is szoba johet! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok heves megyében keresek szexet sokminden érdekel smile keres bátran privátba csak diszkrét és ápoltak irjanak.ami persze részemröl adot
Sziasztok! Ápolt férfit keresünk, aki csatlakozna hozzánk bi alapon, orális kényeztetésre. Kisebb/átlagos méretet keresünk.
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szombat estére keresek normális/korrekt párt, helyem nincs de utazni tudok. Privit Írj ! Üdv
NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Ma estere is akár
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Ma estere is akár
Megnéztem az adatlapodat tetszik nekem a farkad ! Hu de élvezném !
Sziasztok, Mezőkövesd környékén párral huncutkodnék...
Barcikai hölgyet keresnék! Urakat nem!
Egerben hellyel rendelkező nőt/ párt/ idősebb urat keresek. A cél havi 1-2 alkalom amikor elmerülhetünk az élvezetekben. 27 éves helyes pasi vagyok!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Duci feleségem részére keressünk ápolt diszkrét nyalni szerető pasit! Sex nem lenne max orális viszonzás lehetséges, de nem szájba élvezve! Helyünk nincs, autónk van! Miskolc vagy környéki ápolt HETERO pasit keresnénk! Arckép szükséges az ismerkedéshez