Sziasztok 31 éves pasi ismerkedne párral vagy hölggyel, minden jóra nyitott vagyok, kedves, ápolt vagyok, csupasz intim,
Holnap napközben is szívesen találkoznék, Borsod és Heves megyéből. Privibe írj
Holnap napközben is szívesen találkoznék, Borsod és Heves megyéből. Privibe írj

MI: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Udv. Ma valaki ?
Ma délelőtt hozd el a feleséged,és add kölcsön. Nézheted irányíthatod. Vagy kezdőket csak nézek sex közbe
Én szombat délelőtt ráérnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 27. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 27. kedd 21:55
Törölt felhasználó (4318932)

Nagy intimmel pasit keresünk a feleségem örömére ! Csak az írjon aki el is jönne!
Nagy intimmel pasit keresünk a feleségem örömére ! Csak az írjon aki el is jönne!
Egerben leszek holnap, de én wellness-ezni. Majd gondolok Rátok, szerintem egyikőnknek sem lesz rossz dolga.

Sziasztok valaki Miskolc környéke ? Párok estleg fiatalabb férfi a hölgy örömére.?
Úrnőm keresem az alábbi fantáziához! "Megérkezem! Csengetek, beengedsz! Ahogy beérünk mutatod hogy térdeljek eléd! Odahúzod a fejem a nadrágodhoz és hagyod hadd érezzem az illatod a nadrágon keresztül! Belenyúlsz a bugyidba, finoman megdörzsölöd az ajkacskáidat és az orromhoz tartod az ujjaidat, megszagoltatod velem őket! Majd hirtelen a számba teszed és megparancsolod hogy nyaljam le őket! Mielőtt beleélném magam szólsz hogy feküdjek a padlóra! Lassan leveszed a ruháid, átlépsz egyszer-kétszer rajtam hogy lássam a puncidat, majd a számra ülsz! Megparancsolod hogy nyaljalak, lassan, finoman! Irányítasz hogy nyaljam a puncid ajkacskáit, a csiklódat és a popódat is felváltva, többször is megfordulsz, majd a popsidat nyalatva de közben a csiklódat izgatva remegve elélvezel! Egy kicsit le is spriccelsz, érzem! Pihensz egy kicsit mielőtt leszállsz rólam, majd mondod hogy mehetsz, majd hívlak ha jönnöd kell! Én meg álló farokkal, puncinedvektől eláztatva mehetek haza....."
Sziasztok. Írj privátban

Ma este demjenben furdunk! Van kedverek csatlakozni?
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Barcikai csajost keresnék...
Ment mail
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 27. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 27. kedd 12:26
Törölt felhasználó (4591532)

Átlagos/kisebb mérettel rendelkező férfit keresünk bi orális játékokra. Diszkréció, ápoltság adott és elvárt.
Hello
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
Nyiregyháza
Helyünk van
Ma-holnap miskolcon, ha valaki örömmel látna, ne tartsa magában.
Átlagos/kisebb mérettel rendelkező férfit keresünk bi orális játékokra. Diszkréció, ápoltság adott és elvárt.
MI: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Ma délután pár,közös nudis termál fürdőzés,szex,cuckold magas sportos nagy méretű pasival....swinger nudiban Heves megye
Hello
Nyiregyháza
Helyünk van
Nyiregyháza
Helyünk van