Sziasztok. Ma éjszakai fürdőzésen Egerszalókon a nosztalgia fürdőben párral ismerkednénk. Kezdő 40-es magyar pár vagyunk.
Sziasztok! Pártkeresünk mára női bi ok ,fogadnitudunk leveleketprivátba.
Sziasztok! Adatlapunk alapján keressük ápolt, intelligens partnerünket. Szép napot mindenkinek!
Miskolc valaki?
Szép reggelt! Ma délután 15 óráig Szerencs és Miskolc környékén vagyok autóval! Szívesen csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz! Hozzunk össze egy jó kis autós kalandot vagy ha van helyed/helyetek szívesen meg is látogatlak! Részleteket privátban megbeszéljük!
Márc. 26 vagy 27-e éjszakára bnőmmel keresünk két-három-négy miskolci bùvòhellyel rendelkező, jò potenciájù fiút, akár barátokat, kényeztetésünkre, gang-bang partyra.
Sziasztok!Ma este pár akiket meg látogathatnánk haverommal,Heves megyében vagy buli ahová lehet csatlakozni
Sziasztok, a reggeli orakban autos kalandozashoz valakiknek/ valakiknek leNe kedve? M3 vonalan Eger-Miskolc kozotti szakaszon pl.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok! Adatlapunk alapján keressük ápolt, intelligens partnerünket. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk.
Biszex férfias pasi van itt, aki 80 kg fölötti, és tényleg ferfias f
adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
Ma estére(03.17.) pasit keresünk izgalmas dolgokhoz ffi bi kizárt.
Privát üzenetet várunk ....
Puszi Pacsi
Privát üzenetet várunk ....

Puszi Pacsi
Sziasztok!Gyöngyös,Pipishegy,Mátrafüred,Sástó ismerkedés?39 éves egyedülálló hetero férfi.Aki komolyan gondolja és nem csak kifogást keres..
Sziasztok!Vasárnap pár Egerben akinek volna kedve ismerkedni és tudna fogadni.Vagy autós kaland.
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok!
Ma kora este valaki egy találkozóba benne lenne Egerbe?
Ma kora este valaki egy találkozóba benne lenne Egerbe?
Sziasztok! Pártkeresünk maestère ill holnapestère fogadnitudunk leveleketprivátba.
Sziasztok, a héten Eger és környékéről keresek adatlapom szerint