Pártkeresünk ,tudunkfogadni ,leveleketprivátba.
Ma hölgyek párok ? Bükkábrány és vonzáskörzete ?
Kedden este Demjénben leszünk, örülnénk ha egy Hetero pasi csatlakozna hozzánk a fürdőkben egy kis hancúrozásra ! Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok. Mikor lenne alkalmas,mert én szeretnék érdeklődni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 05. hétfő 05:46
Törölt felhasználó (4658958)

Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít
Sziasztok.40es pár vagyunk párt keresünk
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Sziasztok, Mezőkövesd környékén ismerkednék pisiszex iránt érdeklődő hölggyel, párral. Számomra nagy öröm lenne, ha egy hölgy szájba pisilne, vagy pohárba és megihatnám. Kedves , normális férfi vagyok a pisire kattanva...
Korban 30+ nővel szexelnék borsodban! Én 20éves..
Szép estét,kalandozni vágyó hölgyet párt keresek ma estére, hatvan Jászberény gyöngyös körzetében, beszélgetés iszogatás majd szimpátia alapján....,hely megoldott
Sziasztok
Barcikan talalkoznek szopatnek sexelnek
Barcikan talalkoznek szopatnek sexelnek
Sziasztok ! 32 éves, heteró, szóló pasi vagyok. Péntek estére keresek normális, korrekt párt, helyem van, privit írj. Üdv
Sziasztok, holnap estére keresnénk párt aki meglátogatna minket
Helló!
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Pàrként keresünk fiút szombatra..Fogadni tudunk,Borsod megye..
Sziasztok nem együtt élő pár vagyunk! 22+ pasit keresünk !
Nincs ma ejjel valaki Lillafüreden a palota szállóban?
Privatot!
Privatot!