Barcikai csajost keresnék! Urakat nem!
Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szájkaratèsok gyülekezete!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Sziasztok! Meg irnád nekünk légy szí privátban hogy milyen Demjén? Mik is szeretnénk elmeni egy este
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2023. 02. 25. szombat 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 17:55

Sziasztok!
Demjénbe megyünk este fürödni,lenne kedve valakinek csatlakozni?
Egy kis közös program?
Egy kis közös program?

Sziasztok Gyöngyös vagy környékén keresek diszkrét ápolt szopni imádot én is az vagyok kamusok ne irjanak
Hali kezdő vagyok aktiv pasikat keresek 45 évestől ,hely az fontos, imádok lányos ruhában lenni ha neked nem gond irj,és beszélünk.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! A XXIV. Balatonkör kerékpáros túrára, 2023. május 13-14 (Zamárdiból indulva) között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Üdvözlök mindekit!
Hatvan környékén Hölgyel ismerkednék!
Odaadó adni,kényeztetni imádó pasi.
Hatvan környékén Hölgyel ismerkednék!
Odaadó adni,kényeztetni imádó pasi.
Sziasztok!
Egy kis közös program?
Egy kis közös program?

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Lányt vagy Biszex Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold)ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudo
Ma hölgy vagy pár Miskolc vagy környéke ?!
Sziasztok hölgyek, párok! Ma este is szívesen lennék kellemes társaság, hölgytag kényeztetésére…
Hétfőn délután egy kis kaland? Minden ajánlat érdekel!!