Valakinek búvohely?
Barcikai hölgyet keresnék! Urakat nem!
Ma délután valaki esetleg Miskolc környéken ? Hölgyek ?
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Hölgyek,Párok,Swingerek társaságát keresem!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Sziasztok!! Párt meglátogatnék ma este kényeztetném a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt esetleg csak nézném őket…… amit szeretnétek! Diszkrét, megbízható nem független ffiként!!!
Sziasztok!
Holgyet keresnek a mai estere. Uzeneteket privatba varom!
Holgyet keresnek a mai estere. Uzeneteket privatba varom!

Pártkeresünk mára ,egymáselőttiszex,női bi ok ,többit szemèjesen,fogadnitudunk leveleketprivátba.
30-40es nővel szexelnék élveznék! Én 21vagyok
Sziasztok nőt, vagy ápolt párt keresek heteró alapon.
Sziasztok
Ma délutánra, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Hatvanban valaki most dèlelőtt?
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Ma estére keresek korrekt párt, helyem nincs de utazni tudok. Privit Írj ! Üdv
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok, Mezőkövesd környékén szopni, nyalni szerető pasi párokat kényeztetne. D
Holnap delelőtt
Hölgyek,Párok,Swingerek társaságát keresem!