Sziasztok!
Eger és környékén szopnék esetleg szopatnék.
Eger és környékén szopnék esetleg szopatnék.
Sziasztok!Szombat estére keresek párt,Demjéni termál tó fürdőbe,fürdőzés,szaunázás,szex.
Sziasztok. Ma keresnek hölgyet vagy part esetleg !
Sziasztok! Mára keresek Rétság Bgy között passzív, csak néző hölgyet. Többbit privátban.
Sziasztok. Ma este Eger vagy környékén szívesen találkoznék lánnyal, párral esetleg enyhe bi 30alatti fiúval.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék velem egykorú vagy fiatalabb, bi vagy kíváncsi sráccal. Leginkább hosszabb távra keresek havert, 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Viszont fontos, hogy legyen helyed találkozni. A többit privátban.
Sziasztok!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Holnap Saliris? Hölgyek párok?
Holnap Eger környéke
Sziasztok!
Orgazmusra vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Orgazmusra vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Miskolc v környékén lányokkal,hölgyekkel találkoznék.
Gyöngyös-Eger vonalon keresem hölgypartnerem.
Sziasztok.
Kifejezetten nagy vagy extrém nagy, természetes mellű hölgyeket keresek,legalább 110-es mellbősèg felett.
A többit privátban!!!
Kifejezetten nagy vagy extrém nagy, természetes mellű hölgyeket keresek,legalább 110-es mellbősèg felett.
A többit privátban!!!
Sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas közben is vannak-e itt erre izgulo párok? Hely kellene utazni tudok!
NYIREGYHAZAN párt keresek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Mivel 1db aktív női hirdető sincs a megyében, nem is túl egyszerű.
(Ez egy válasz imetec69 üzenetére (2022. 11. 01. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 01. kedd 19:31

Többször kerestem itt nőt, párt,helyem is van, de senki nem jelentkezett.
Pénteken délelőtt Miskolcon urakat kényeztetnék a természetben
Többször kerestem itt nőt, párt,helyem is van, de senki nem jelentkezett.
Hello! Ápolt, igényes, dekoratív, szexi milfet kényeztetnék, akár a párja előtt is.

Sziasztok.Csütörtökre (11.03)keresek egy bi párt vagy fiút akiket,akit kényeztetnék.