Szopatni vágyót bi vagy meleg aktív társaságot keresek.
Hely adott nagyobb méret és dominancia előny, de bármit meghallgatok
Hely adott nagyobb méret és dominancia előny, de bármit meghallgatok
Ma délután a hatvani strandon pár ,lány esetleg bi uni pasi? Fél liter Fanta a kézben és egymásra ismerünk.
Vasárnap,hétfőn Szilvásváradon leszünk a párommal.Párokkal találkoznánk.
Ma este szopnék férfias, kanos pasit, nálad vagy kocsiban.

Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében 31 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Lenne kedvetek eljonni nyèkre nudizni???
Allok mindent (Ez egy válasz Jurij73 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 15:07
Allok mindent (Ez egy válasz Jurij73 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Vasárnap,hétfőn Szilvásváradon leszünk a párommal.Párokkal találkoznánk.
Sziasztok hetero sràcot keresünk Miskolcon helyünk van a pàrom k3nyesztetèsère
Sziasztok! Miskolci vagyok. Szívesen megismerkednék veletek ha komolyan gondoljátok!
(Ez egy válasz Bükki üzenetére (2024. 08. 24. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 20:04

Sziasztok hetero sràcot keresünk Miskolcon helyünk van a pàrom k3nyesztetèsère
Szia írj privàtba
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 24. szombat 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 20:39
Törölt felhasználó (4555902)

Sziasztok! Miskolci vagyok. Szívesen megismerkednék veletek ha komolyan gondoljátok!
Uni bi fiatal ápolt pasiként keresek kalandot ma estére helyem van!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Mezőkövesd kőrnyékén! Párt néznék szeretkezés közben!
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Gyöngyös vagy környékén keresek diszkrét ápolt bi pasit vagy párt édeshármasra
sziasztok!
Párt , házaspárt keresek enyhe bi hajlamom van.. peti
ui:helyem van. örülnék a ismerkedésnek privire
Párt , házaspárt keresek enyhe bi hajlamom van.. peti
ui:helyem van. örülnék a ismerkedésnek privire
Sziasztok.
Pártként, csinos hölgytaggal, heteró alapon keresünk potens igényes hellyel rendelkező férfit, Ózd 40 km-es körzetében a mai napra.
Pártként, csinos hölgytaggal, heteró alapon keresünk potens igényes hellyel rendelkező férfit, Ózd 40 km-es körzetében a mai napra.
Sziasztok! Holnap már késő? Miskolci vagyok és holnap éppen felétek leszek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 14:02
Törölt felhasználó (4727622)

Sziasztok.
Borsodban nőt maszíroznék
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Ózdon 29 éves srác keresi határozott partnerét aki szopatna vagy nyalatna.
Helyem van, nagyobb méret előny
Helyem van, nagyobb méret előny