Barcikai csajost keresnék...urakat nem!
Koradélután Gyöngyös és környékén kukkolnék illetve te is kukkolhatsz maszti kozbem.
Utazni tudok!
Írj privit!
Utazni tudok!
Írj privit!
sziasztok vannak-e itt olyan nyitott párok ahol a ferjet izgatna ha megdugjak elotte a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok.Recsk Parád környékén aktív pasit keresek.Passzív női ruci kedvelő vagyok.Èrett ,idős hölgyel is szívesen ismerkednék vagy pàrhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Egerben vagy Mezőkövesden tud valaki órákra bérelhető búvóhelyet? Privátban írj.
Egerben vagy Mezőkövesden tud valaki órákra bérelhető búvóhelyet? Privátban írj.

Sziasztok!
Egy párt keresek, akiknél elfogadott a pasik közti játszadozás is.
Egy párt keresek, akiknél elfogadott a pasik közti játszadozás is.
Ma délelött 50es molett pár szexet keres Miskolcon. Hely kellene.w
Sziasztok titkos diszkrét nem kamus szopni imádot keresek aki mer is taluzni!! Pár is irhat szeretném perverz váfyaimat megélni
Szia ! tel számom ugyan az ! Irj Viberen ! Itt nem tudok neked írni mert sztem letiltottál csak nem értem miért ? Irj bátran ! Teljes diszkréció és titoktartás ja és barátság extrákkal ! Holnap délelőtt van helyem is ! Gyere el !
(Ez egy válasz fulania01 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 13:42

Biszex férfias, normális srác van itt aki ismerkedne Salgotarjan-Eger- Gyöngyös környékén? Diszkrét legyél és igazi férfias bi! Üzen privát üzenetben, ha magadra ismertél!
Olyan nőt keresek aki imád franciázni, és a végén a spermát nyelni. Csak Egerben keresek partnert. Én 30 as, helyes pasi vagyok. Pasik nem érdekelnek!!!!
Szia ! Farkad mekkora ? Én kényeztetem és a csupasz popsim is dughatod !
(Ez egy válasz Vierseni34 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyere Egerbe és én leszoplak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 11:29
Törölt felhasználó (4695846)

Sziasztok!
Keresem szexpartnerem Ózd, Eger, Miskolc vonzáskörzetéből!
Párokhoz is szívesen csatlakoznék, utazni tudok könnyedén. Ápoltság és diszkréció alap és elvárt dolog. Többi infó az adatlapomon.
Párokhoz is szívesen csatlakoznék, utazni tudok könnyedén. Ápoltság és diszkréció alap és elvárt dolog. Többi infó az adatlapomon.
Esetleg én Kazincbarcikán ?
(Ez egy válasz Nomercyyy üzenetére (2023. 01. 14. szombat 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Biszex férfias, normális srác van itt aki ismerkedne Salgotarjan-Eger- Gyöngyös környékén? Diszkrét legyél és igazi férfias bi! Üzen privát üzenetben, ha magadra ismertél!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Kissmelinda-val vigyázzatok! Ő is csak egy pasi, aki nőnek képzeli magát. Bár ez hamar kiderül, ha elkezdtek beszélgetni vele...
Módosítsd az adatlapodat ! Azon az is szerepel h biszexuális partnert is keresel ! Okos gyerek ! Amúgy jó farkad van ! Tetszik nekem ! Élvezettel szopnám és a popsimat is dughatnád ! Irj privatban ! Telszam csere ok !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 11:29
Törölt felhasználó (4695846)

Sziasztok!
Sziasztok!