Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. Hely minden képen kellene.
Egerben a cseboxban maszekolok a malomárok uton esetleg ha lenne kedve ahoz hogy át menjek napközben hölgyhöz vagy párhoz szivesen mennék priviben irj vagy irjatok
Sziasztok ma este kisnána Recsk körül nő vagy párral szívesen találkoznék
Miskolc városháztérnél parkolok. Gyorsan le cummant valaki?
Sziasztok! Pár ismeretségét keressük szombati huncuttkodáshoz. Adatlapunk,bemutatkozásunk szerint! Természetesen hosszabb távra is szeretnénk megtalálni,párunkat! Lehetőleg,privát üzit írjatok! Legyen további szép napotok!
Augusztus 17-27 Gyöngyösön leszünk, igényes ápolt sportos párral ismerkednénk, utazni fogadni is tudunk, Privátba irjatok csak ne itt köszönjük, csak párt keresünk!!! Szakáll, bajusz kizárva.
Szivesen kipróbálnám a szopást. Demecseri vagyok, de nyiregyházára el tudok menni, helyem sajnos nincs

Kis ki egeszites!!!!
35-50-kozotti korosztalyt keresunk!!
Eger-Mezokovesd-Miskolc kornyekerol!!!
35-50-kozotti korosztalyt keresunk!!
Eger-Mezokovesd-Miskolc kornyekerol!!!
0.8-21-re delutani 3-ashoz keresunk potens ferfit atlagos merettel. Fenykep , viber nelkul ne keres!!!!
Mi 45-46-eves par vagyunk.
Helyunk van!
Mi 45-46-eves par vagyunk.
Helyunk van!
Ma délelőtt pár? Bi pár. Esetleg pasi.
Párhoz csatlakoznék ma este Heves, Nógrád vagy Pest megyében!
Sportos alkatú pasi vagyok 20/5 mérettel, többes szexben jelentős tapasztalattal!
Utazni vagy fogadni is tudok!
Sportos alkatú pasi vagyok 20/5 mérettel, többes szexben jelentős tapasztalattal!
Utazni vagy fogadni is tudok!
Miskolc környékén a páromnak masszázs élményt szeretnék, főleg lány masszőrt keresnék. Végső esetben fiú is lehet. Képzett legyen ne mondvacsinált.
Jelentkezni privátban. Köszönöm
Jelentkezni privátban. Köszönöm
Sziasztok!Magas,sportos nagy méretű pasi,párt keres ma délutáni esti,nudizás,nudis termál fürdőzéshez.szex cuckold.Hangulatos kis hely Ha szereted nézni,hogy,szopatják dugják a párod előtted...Heves megye.Infó privátban.
Szia. Merre
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 14. vasárnap 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 14. vasárnap 05:45
Törölt felhasználó (4677847)

Tisza to északi részén ma 18:00 körül lenne kedve valakinek talizni?
Tisza to északi részén ma 18:00 körül lenne kedve valakinek talizni?
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Párt keresek ma esti nudis termál fürdőzéshez,szex,cckold.Magas sportos nagy méretű pasi.Heves megye Tisza tó mellett.
sziasztok ma este raerö cuckoldra nyitott pár ahol a ferjet izgatná ha dugas kozben nyalhatnek? Hely kellene! utazni tudok!
Sziasztok.
Salgótarjánban keresek olyan személyt, aki mohón cumizna nagy farkat.
Írj üzenetben.
Salgótarjánban keresek olyan személyt, aki mohón cumizna nagy farkat.
Írj üzenetben.
Sziasztok
Ma estére lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Ma estére lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van