Sziasztok. Recsk Parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek, passzív női ruci kedvelő vagyok. Idősebb hölgyet is szívesen kényeztetnék, vagy párhoz csatlakoznék mindkét fél örömére.
Helló!
Első lámpa polírozásához keresek lehetőleg aktív sportos pasit max 45 éves korig. Miskolc-Hatvan útvonalon.
Első lámpa polírozásához keresek lehetőleg aktív sportos pasit max 45 éves korig. Miskolc-Hatvan útvonalon.
Sziasztok 2022.10.29-en keresünk női beszállot esetleg párt egymás előtti szexre.Nograd megyében!!
Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Gyöngyös környéki nővel vagy hetero párral ismerkednék.
Puncimániás hetero fiút,urat,hölgyet keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk pasival. Lehetőleg Borsodban.
Sziasztok.Ma délutánra párt keresek közös nudis termál fürdőzéshez erotikához-Heves Megye.
Sziasztok Borsod környéki hölgyel párral ismerkednek irj köszönöm
sziasztok tele élvezett spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is ha vannak erre nyitott párok?
Sziasztok!
10.24.-én Kazincbarcikán hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznánk barátommal,akár csak nézni de maszírozni vagy szexelni is!Minden jóban benne vagyunk,csak rajtad múlik mire vágysz/vágytok!Írjatok!
10.24.-én Kazincbarcikán hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznánk barátommal,akár csak nézni de maszírozni vagy szexelni is!Minden jóban benne vagyunk,csak rajtad múlik mire vágysz/vágytok!Írjatok!
Hello ! Leápolnám a nagy farkad rendesen !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 22. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 22. szombat 12:38
Törölt felhasználó (4520002)

Helló Miskolcon várok párokat hármasra 40-es jó bi pasi vagyok
Miskolcon pasit párt keresek helyem van!
Szex kaland ma Egerben?
Tudom, hogy szinte “reménytelen”. De kiírom ide a falra , hogy jó karban lévő 50 es pasi szívesen csatlakozna párokhoz ma ( szombat ) este. Masszírozni is tudok
Tanultam… szükség esetén helyem is van, de Nógrádban bárhova megyek.

Helló Miskolcon várok párokat hármasra 40-es jó bi pasi vagyok
Sziasztok!
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2022. 10. 22. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok! Fiatal szubmisszív vágyakkal rendelkező crossdresserként keresek domináns pasit
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !