Párt keresünk négyesre Miskolc kb 100 kilométeres körzetéből.

Sziasztok . Valaki ma Miskolc stop shopp ?
Ma délután, kora este Egerben úgy bekapnék valamit.
Élvezz a számba!
Lehettek többen is.
Élvezz a számba!
Lehettek többen is.
Sziasztok ma este pasi párhoz csatlakozni?
Sziasztok! K.barcika és környékéről hölyg , pár , hetero alapon.
Mezőkövesd környékén szopnák!
Hatvan-Eger-Salgótarjan-Gyöngyös vonalon keresek normális, férfias biszex, vagy kíváncsi pasit! Férfias paraméterekkel! Írj privát üzenetet!

Ma estére pasit keresünk
az én barátnőm elött kiverheted ! olvasd el az adatlapunkat ! telszám csere ok
(Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
kazincbarcika és környékén szopnék vagy dugnék maszkban, tehát nem látnád az arcom, ha rajtad is van az sem baj.
Sziasztok! Egyedülálló, sportos nő keres vékony, szálkás, fiatal srácot, max 38 éves korig. Irj üzit, szivesen válaszolok
_

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Májusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival vagy páral nővel. Szexuális életünk szinesitésére
Ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok!Kézimunkázni szerető női kezet keresnék barcikáról..
Hú te ! ez izgató lehet ! nem zárkózunk el !
(Ez egy válasz t-boy30 üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 08:29

Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok.Bi pasi vagyok,pároknál nyalnák szopnák Ózd és környékén.Hely van de utazni is tudok.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit, popsit imádok nyalni!!
Szia! Csak hetero alap ? enyhe biszex belefér ?
(Ez egy válasz Tomi160 üzenetére (2025. 04. 19. szombat 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia dragam nyalnalak dugnalak szopatnalak irj ha akarodca kemény farkam.
(Ez egy válasz Sunás01 üzenetére (2025. 04. 20. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)