Párt keresünk maestére ,fogadnitudunk leveleketprivátba.
Sziasztok. Füzesabony mellől írok. Ismerkedhetünk ha gondoljátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 08. péntek 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 08. péntek 22:49

Törölt felhasználó (4292332)

Sziasztok. Heves megyei pár vagyunk, ismerkednénk!

196cm magas sportos potens pasi igényes nőt , párt keres
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Sziasztok ! Olyan HÖLGYET keresek aki meztelenül SUPozna velem Nyéken , a sup kétszemélyes 165 kg a terhelhetősége , vízi mentő mellényem is van !

Nyari kalandom keresem a hetvegen Miskolc kornyeken, minden irany erdekes lehet.

Miskolcon most valaki???????
Vasárnap a Nyéki-tónál ismerkedne valaki?
Tőlem annyit copy-past-olsz, amennyit csak akarsz, engem nem.zavarsz. Továbbgörgetek és kész.
Nem kóstolgattalak. Egyébként sem szeretnék beléd kóstolni. Csak leírtam a véleményemet. Akikkel beszélgetni szoktam az oldalról, ök is úgy gondolják, hogy aki állandó jelleggel az oldalon van, az a valós életben nem.igazán sikeres. Hiszen akkor nem lenne itt. Ennyi.
Nem szegtél szabályt, csak érdekes látni, hogy naponta 2x-3x teleírod az összes topicot. Abból is látni, hogy senki nem.jelentkezik a hirdetésekre. Aki állandóan itt van, az nem sikeres a virtuális téren kívül.
Volt már ítt jelentkező???
Sziasztok. Heves megyei pár vagyunk, ismerkednénk!

Szerintem erre van speciális kereső topic!Még olvasni is rossz .Bocs
Mezőkövesd-Eger környékén hölgyet, párt kényeztetnék...

Holnap (07.09.) délutánra, kora estére keresünk nagy farkú pasit orális szexre. Tóparton, vagy vmi eldugotabb helyen... privát üzenetet küldj.
Sziasztok szívesen találkoznék veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 08. péntek 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 08. péntek 17:53
Törölt felhasználó (4318932)

Ma estere keresunk pasit nagyobb intimmel a felesegem örömére!
Ma estere keresunk pasit nagyobb intimmel a felesegem örömére!
cuckoldra nyitott párral ismerkednék hely kellene utazni tudok!
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednék.
Ha ma este lenne olyan hölgy Egerben, aki megnézné, ahogy a párom kézzel vagy szájjal kényeztet egy nyugodtabb helyen, de nyilvánosan, akkor privátban keressen meg minket. Illetve 21:00 körül a ligetben galléros pólóban, világos nadrágban leszek. Ha feltűnés nélkül követnék minket, akkor tisztes távolból megleshetsz