Sziasztok! Nógrád megyében (Szanda) Környékén nyaralunk a nejemmel, lehet valahol nudizni? Esetleg valami erotikus javaslat egy párnak?
Sziasztok! Miskolcon keresünk ápolt hetero férfit kisebb max.15 cm intimmel! Mi egy 40-es duci hölgytaggal rendelkező pár vagyunk! Kapcsolatra jelöléssel nem foglalkozunk, s csak a feltételnek megfelelő pasikkal váltunk üzenetet.Olyan pasi se irjon aki heteronak tartja magát, tegnap meg még pasit keresett szopni!
Párt keresünk péntekestére illetve szombatestére fogadnitudunk leveleketprivátba.
Csütörtök-Vasárnap kora hajnalban Vagy Csütörtök-Péntek késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok!Párt keresek ma délutánra, nudizás,fürdőzés,szex.Heves megye Tisza tó.Magas,sportos nagy méretű pasi.
Ez így igaz. Köszi
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2022. 06. 29. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 29. szerda 23:36

Ezt miből gondolod?
Azért mert nem téged keresnek meg nem biztos hogy kamu.....

Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk partnert. Szép napot mindenkinek!
Csütörtök délutántól és hétvégén is fogadni tudok vendégeket egy szolid, nyugodt kis nyaralóba, Jászapátin!
Ezt miből gondolod?
(Ez egy válasz walking üzenetére (2022. 06. 29. szerda 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 29. szerda 16:08

Az az illető kamu. Nem keres ő senkit. Talán felesége sincsen. Az itt lévő párok többsége kamus. Az eszem elmegy.
van esetleg holgy akinek lenne kedve egy kellemes kikapcsolodashoz szombaton miskolcon vagy kornyekek? szorakozas,vacsora,furdozes egy kis kizokenes a megszokott minden napokbol

Párhoz csatlakoznék Eger és környéken (100km körzetben utazni tudok)
Csak olyanok írjanak akik nem mondják le az utolsó pillanatban és szeretettel várnak!
Csak olyanok írjanak akik nem mondják le az utolsó pillanatban és szeretettel várnak!
Üdv! Párt keresek akiket nézhetnék szex közben, esetleg szimpátia esetén nyalnám a hölgyet mert igazán nyalásimádó vagyok! Ez lehetne rendszeres is! Sajnos már vagy 3-4 éve nem volt ilyenben részem és nagyon hiányzik, ezért elég sok mindenre hajlandó vagyok érte! Magamról annyit hogy 42 éves nyíregyházi diszkrét pasi vagyok, mackós alkattal!
sziasztok,40-70 éves férfit aktiv bikát keresek holnapra hellyel rendelkezőt ,
Mi benne lennénk
(Ez egy válasz KíváncsiPár9094 üzenetére (2022. 06. 29. szerda 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 29. szerda 16:55

Július 4-től Egerszalókon nyaralunk. Olyan nőt vagy esetleg párt keresnénk, aki kukkolna minket.
Július 4-től Egerszalókon nyaralunk. Olyan nőt vagy esetleg párt keresnénk, aki kukkolna minket.
Az az illető kamu. Nem keres ő senkit. Talán felesége sincsen. Az itt lévő párok többsége kamus. Az eszem elmegy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 29. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 29. szerda 15:41
Törölt felhasználó (1307052)

Mezokovesd-Eger-Miskolc
45/46-par vagyunk. Par szeretkezeset vegig neznenk.
Mezokovesd-Eger-Miskolc
Nem kamusok, én igazolhatom! Már voltam náluk és nagyon jót szexeltünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 28. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 23:20
Törölt felhasználó (4533722)

Miért lennénk kamuk
Azzal mi a gond ha a balcsira mentünk nem értem? Különben meg nem téged keresünk érted már ugye!!

Igen kamu!
Nekem Ő maga mondta hogy a felesege arrol sem tud hogy ide fol van regisztralva!!!!
Nem tudom mit elvez ezekben a hirdetesekben!!!
Alomvilagban el! (Ez egy válasz Pluszegyffi üzenetére (2022. 06. 28. kedd 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 22:42
Nekem Ő maga mondta hogy a felesege arrol sem tud hogy ide fol van regisztralva!!!!
Nem tudom mit elvez ezekben a hirdetesekben!!!
Alomvilagban el! (Ez egy válasz Pluszegyffi üzenetére (2022. 06. 28. kedd 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Milyen érdekes...... Adtam viber elérhetőséget. Amikor azt írtam, hogy bármelyik nap jó és egy óra alatt oda érek, hirtelen a párod nem ért rá. (éjszakás, délutános, stb.) Szerintem nem is tud semmit az egészről... Majd hetekig a Balatonon voltatok (vagytok?)..... Elég kamu szagú vagy öreg...
Sziasztok!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére! smile maximum 45 eves korig!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére! smile maximum 45 eves korig!